Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 éve gumi nélkül csináljuk a...

4 éve gumi nélkül csináljuk a párommal és idő előtt megszakitom az aktust. Nem fura hogy nem esett még teherbe?

Figyelt kérdés

Bár direkt szakitom meg az aktust, hogy ne élvezzek el belé, ez Oké. Nem használok gumit mert nem érzem azt olyan intimnek, mint abban. Ez így tart 4. éves. Szerencsére az előváladektól nem esett még teherbe... vagy lehet probléma lenne velem?.

Pár éven belül szeretnénk gyereket, addig marad a jól időzített “elsütés”, de lehet el kellene mennem azért orvoshoz? A családban nincs meddő tag, egyik oldalon se.

23/F

2019. jan. 12. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Na igen és ezeken a kommenteken felbuzdulva fogja majd sok tini meg sajnos felnőtt is azt hinni, hogy Jajj dejó milyen biztonság a megszakítás, csak akkor lesz belőle gyerek, ha majd ők akarják, aztán meg megy a sírás-rívás mikor bizony becsúszik az a nem kívánt gyerek. Nem kéne azért ennyire reklámozni, mert ez továbbra sem számít védekezésnek, igen is teherbe lehet esni már az elővaladektól is, szóval ez nagyjából orosz rulett. Nagyon sok ismerősöm esett így teherbe, ami nem csoda, hisz ugye mint írtam ez nem védekezés! Aki nem akar gyereket, az legyen már képes gumit huzni vagy az ezer védekezési módszer közül valamelyiket alkalmazni...
2019. jan. 12. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó!Aki kefél az nyilván tudazosan teszi.Mindenkinek szíve joga hogy hogy védekezik!Én gumival lettem terhes...ez egy ilyen dolog.Senkinek semmi köze hozzá hogy ki jogy védekezik.
2019. jan. 12. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

11- Nem kéne azért ennyire reklámozni, mert ez továbbra sem számít védekezésnek

Senki nem reklámozott semmit. Tény, hogy a pasik miatt van a legtöbb megszakításos baba, nem az előváladéktól. Attól mert ezt leírjuk, még nem reklámozás a valóság.

2019. jan. 12. 15:06
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

11es:

Mi is a pearl index? 100 nobol 1ev alatt hany lesz igy terhes??

Neked nagyon sok no ismerosod lehet

🙊🙉🙈

2019. jan. 12. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Mi két és fél évig védekeztünk megszakítással, majd az első éles próbálkozással mikor babát szerettünk volna, össze is jött.

Szemben a barátnőmmel akinek egy közel 17 másodperces, durván félbehagyott aktusból született a kisfia (tehát még csak arról se volt szó, hogy nem húzta kis időben a párja).

Nem vagyunk egyformák.

2019. jan. 12. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Mi meg már vagy 12 éve alkalmazzuk, mínusz két tervezett gyerek (akik a 2. ill. 8. hónapban jöttek össze). Szerintem ez olyan, hogy ha nagyon nem akartok babát, akkor nem érdemes így csinálni, de ha akartok, akkor nem érdemes a csodára várni.

Egyébként a pearl indexe (azaz, hogy 100 így védekező pár nőtagjából egy év alatt mennyi lesz terhes) "megfelelő használat esetén" 4, gyakorlatban (azaz, akik bevallották, hogy bizony mégse volt időben megszakítva, vagy valami egyéb is történhetett) viszont 30 - míg a védekezési nélküli szexnek is "csak" 85. Szerintem ez mindent elmond :)

( [link] )

2019. jan. 12. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Az utolsónál nagy igazság van.

Megfelelő használat esetén nem annyira rossz a pearl indexe. Viszont érdemes megnézni, hogy "tipikus" használat esetén 30! Azaz a férfiak bazi nagy része azt gondolja, hogy ő ki tudja húzni időben, aztán mégsem.

2019. jan. 12. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi is alkalmaztuk ezt a módszert az esküvőnk után, amikor még nem terveztünk babát, de az se lett volna gond, ha becsúszik. Nem csúszott be 2 éven keresztül. Aztán szerettünk volna babát, elkezdtünk próbálkozni, ami 2 éve tart, azóta se sikerült.
2019. jan. 12. 23:16
 19/19 anonim ***** válasza:
38%

Én speciel magasról teszek rá ki hogy védekezik vagy jelen esetben épp hogy nem védekezik, szimplán annyit mondtam, azzal hogy minden második komment arról szól, hogy mi is a megszakítást alkalmazzuk és csak akkor lettem terhes, amikor akartuk című hsz-ekből majd sokaknak szépen az fog lejönni, hogy hú de jó, nem kell se gyógyszerre, se óvszerre költeni, mert a megszakítással úgy se eshetünk teherbe és még ingyen is van.. Pedig de, révén hogy ez nem védekezés! Így is teli van az oldal sok tudatlan emberrel, akik napi szinten írogatják ki a "Vajon terhes lehetek-e" című kérdéseket és alatta olvashatjuk a jobbnál jobb sztorikat, miszerint csak egy kicsit tette be gumi nélkül, csak egy picike ment belém stb stb. És akkor itt meg azt látják, h senki nem lett mellette terhes, akkor nyilván ők se lesznek.

Egyébként 14-es, ha már ennyire buta vagy, ne hangoztasd legalább, vagyis minimum ne akarj másokat rágalmazni azzal, hogy csak kamuznak. Igen, legalább 6 olyan embert tudok, ahol megszakításossal esett teherbe a nő. Ebből olyan is van, ahol a fiú csak azt hitte, hogy ki tudja majd venni időben, de ez csak félig sikerült és olyan is van, ahol a srác tudta hol kell megállni, hónapokon át nem is lett terhes a lány, majd aztán totál váratlanul csak összejött. Hisz terhes már az előváladéktól is lehet az ember lánya. Vagy szerinted a Pearl index kizárja azt, hogy én ismerjek 6 ilyen nőt..? Ez aztán a logika.

A nem megfelelő megszakítás Pearl indexe, amibe beletartozik az is, hogy 2 másodperccel később szállt ki a pasi, az is mikor csak félig sikerült a manőver és az is amikor kb semennyire, máris 30.. Lutri az egész, ezért mondom hogy aki határozottan NEM akar gyereket, mint pl a fent említett tipikus kérdések kiírói, akik nagy része még sulis vagy épp csak felnőtt lett, nagyon érdemes normális, megbízható védekezést alkalmazni, nem pedig a véletlenre bízni.. De biztos jobb abortuszra vagy eseményutániért rohangálni, mint sem normálisan védekezni, na mindegy is.

2019. jan. 13. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!