Szerintetek ettől teherbe eshettem?
Párommal együtt voltunk a menszeszemet követő 11. napon és kiszakadt a gumi. 4 éve vagyunk már együtt, ilyen még sosem fordult elő.
Az aktus előtt volt orál, így már előtte elment attól, utána szerette volna a szeretkezést is. Csak mivel előtte már elment az oráltól az aktus kicsit elhúzódott.
Úgyhogy szerintem ezért szakadt ki.
Ő szerinte akkor szakadt ki amikor kivette és utána próbálta betenni. De nem biztos benne. Természetesen akkor levette, így nem élvezett el.
A párom már dolgozik, de én már egyetemre járok és még nem lehetek így terhes.
Viszont nagyon-nagyon-nagyon tartok az esemény utáni tablettatól. Nem szeretném bevenni. :(
Szerintetek van rá sok esély, hogy teherbeestem?
IGEN!
Az esemény utánit vedd be, vagy terhes leszel és mehetsz kaparásra!
Ja, és gumi mellé ezért kell mindig spermaölő spray sikosító! A prostiktól tanultam, ők profik!
Köszönöm a válaszokat.
Azért nem akarok bevenni tablettát, mert ha esetleg teherbeestem sem mennék abortuszra.
Elhiszem, hogy az kiürül a szervezetedből és nem lesz baj stb.
De én akkor is óckodom tőle:( remélem nem bánom meg:(
Bízom benne, hogy nem lesz baba.
:/
"A párom már dolgozik, de én már egyetemre járok és még nem lehetek így terhes."
Most meg mégis? Legalább a palidnak mondtad?
Persze. Ő vette észre, hogy kilyukadt.
És ő se akarná, hogy elvetessem. Passzíválnék és átmennék levelezőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!