Szerintetek ettől teherbe eshettem?
Párommal együtt voltunk a menszeszemet követő 11. napon és kiszakadt a gumi. 4 éve vagyunk már együtt, ilyen még sosem fordult elő.
Az aktus előtt volt orál, így már előtte elment attól, utána szerette volna a szeretkezést is. Csak mivel előtte már elment az oráltól az aktus kicsit elhúzódott.
Úgyhogy szerintem ezért szakadt ki.
Ő szerinte akkor szakadt ki amikor kivette és utána próbálta betenni. De nem biztos benne. Természetesen akkor levette, így nem élvezett el.
A párom már dolgozik, de én már egyetemre járok és még nem lehetek így terhes.
Viszont nagyon-nagyon-nagyon tartok az esemény utáni tablettatól. Nem szeretném bevenni. :(
Szerintetek van rá sok esély, hogy teherbeestem?
3% esélyed van, hogy terhes vagy, de szerintem nem kell aggódnod. Én sem vennék be a helyedben tablettát. Ha megnyugtat a tudat, mi is jártunk hasonlóan a párommal és nem lett belőle hálisten semmi.:)
De azért vegyél egy tesztet, hogy biztosan megnyugodj! Majd írj mi lett a vége. :)
18/L
Végül bevettem:( Nem akartam idegeskedni és óriási lyuk volt a gumi végén. Hiába nen élvezett el, akkor is gondolom kifolyt a végébe minden ami alólra került. Míg nem végzem el az iskolát nem lenne jó a gyerek és a szüleim is nagyon kilennének.
Tudom a szervezetem nem felejt, de remélem, hogy hamar kiürül majd:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!