Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha január harmadikán szexeltün...

Ha január harmadikán szexeltünk úgy, hogy abból baba lehessen, akkor ha sikerült, kb m mikor érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés
Tudom, 626* kérdeztek ilyent...de én most nem keresgéltem, mert mire megtalálom, ami engem érdekel az órákba telik. :/
2019. jan. 10. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
18-20 körül
2019. jan. 10. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Akkor, amikor meg kellene jönnie. Ha megjön akkor tárgytalan, ha nem jön meg az aznap amikor kellene, akkor tesztelhetsz. Most tökmindegy mikor voltatok együtt, te tudod mikor kell megjönnie.
2019. jan. 10. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha késik a vérzés. Nem az aktus idejét kell figyelembe venni, hanem a női ciklus és abból kifolyólag a teherbeesés biológiai folyamatát. Az aktus után 3-4 nap is eltelhet, míg egyáltalán találkoznak a sejtek és innen kb. két hét, míg mutat valamit a teszt. Ha nem tudod pontosan, mikor van a tüszőrepedés, akkor minimum három hetet kell számolni az aktustól.
2019. jan. 10. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Azért remélem azt tudod,hogy a google-ben is rá lehet keresni témákra,gyakorlatilag mindenre megkapod a választ.

Csak annyit írtam be a keresőbe,hogy "terhességi teszt" és ez volt az első találat..

[link]

2019. jan. 10. 15:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, ezeket olvastam. :)

Köszi.

2019. jan. 10. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Minimum két hét, de ha biztosra akarsz menni, még vársz mondjuk 4-5 napot.
2019. jan. 10. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
elvileg aktus utan 14 nappal erdemes. de en nem tesztelnek jan 18 elott.:)
2019. jan. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!