Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Igaz, jan. 9-én kell megjönnie, de már egy hete körülbelül szédülök, fáj a mellem, fáradtabb vagyok, hangulatingadozásaim vannak, és hőhullámaim. Ment a hasam két napig, viszont mostmár szorulásom van. Van, hogy össze vissza eszek, és van hogy hányingerem van egyes ételektől. Csináltam egy csíktesztet, úgy érzem korai volt mert negatív de 25-ös volt.

Nem védekeztünk barátommal, buli után megújjazott és az ujja olyan volt.

Hol vehetnék 10es tesztet olcsóbban?

Igen, tudom felelőtlen dolog és védekezni is kellett volna, nem bánnánk ha lenne kicsi, úgyhogy teljesen mindegy mi történt, negatív kommentek annyira nem érdekelnek, nem is kérek inkább. Köszönöm a segítséget! 24L és 28F.

2019. jan. 7. 14:15
 1/6 anonim válasza:
58%
Ez neked a karrier?!
2019. jan. 7. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Valakinek egy életreszóló karrier ha terhes lesz. Csak jó pasitól kell terhesnek lenni.
2019. jan. 7. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak engem tölt el rossz érzéssel, hogy azután, hogy megkérdezi, hogy hol vehet 10-es tesztet olcsón, közli, hogy nem bánnák, ha jönne a kicsi?

Amúgy terhestüneteid még nem is lehetnének, ha az is volnál. De azért erre így, ilyen körülmények mellett elég kevés esély van. Aznap tesztelj, amikor meg kelkene jönnie, akkor kiderül.

2019. jan. 7. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából csak nem akartam drágán kiadni a pénzt, ha mégse lesz kicsi. Nyilván van pénzem, barátomnak is, dolgozunk mind a ketten, ennek semmi köze a kérdéshez.

Most tuti az jön, hogyha dolgozunk mind a ketten, akkor hogyan foglalkoznánk vele és biztos bébiszitter kell.. nem, elég ezekből a hülyeségekből.

Vagy az jön, hogy ha van pénzünk, miért olcsó kell... Istenem olcsóbbat írtam nem a legolcsóbbat. De azért a támadások jönnek elég rendesen.

2019. jan. 7. 14:43
 5/6 A kérdező kommentje:
És karrier ide vagy oda, nem fogom előtérbe helyezni, ha lenne kisbaba. Mindennél fontosabb lenne a számomra
2019. jan. 7. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha teherbe is estél nem hiszem,hogy menzesz előtt ilyen tüneteket produkálhatnál. Én nem hinném, hogy terhes lennél
2019. jan. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!