Ti sosem féltetek attól hogy mikor néha meztelenül álszotok a párotokkal éjszaka során ahogy összebujtok esetleg hozzád ér a nemi szerve és vagy annyira peches hogy sikeresen bejut spermium?
Sosem féltem még ettől, mert nem vagyok sem idióta, sem analfabéta biológiából.
Js, és nőgyógyász vagyok. És nem, így NEM lehet teherbe esni.
Le fogtok pontozni, de igen, ilyen lehetséges, viszont annyi esélye van hogy holnap elüt egy autó. Pici esély.
De igen, ha a bejárathoz kenődik, bejuthat és képes akár megtermékenyíteni is, de mondom, ennek rettentő pici esélye van, elenyésző, szinte biztos hogy nem fog megtörténi. De igen, a 0,000001%esély meg van rá.
Hozzáteszem az előváladékos ujjazástól tényleg fogant meg már gyermek, annak is nagyon pici esélye van, de láttunk már rá példát.
Az egyik válaszoló a szülésznő latin fogalom használatába kötött bele. Ebben téved. Azért használhatta a szűlésznő, mert ő ugy gondolta, (helyesen) hogy ha igy előváladék kerül be és embrió lesz belőle, amit abortusszal elvetetsz, akkor bizony ugyanarról beszélünk, hisz a megszakított együttlétnél is “csak” előváladék kerül be.
De persze nem minden esetben tartalmaz az előváladék életképes spermiumot, de ezt sosem tudhatod, hogy éppen mikor tartalmaz és mikor nem.
Nőgyógyász vagyok én is, 14éve praktizálok, csak elégedett páciensekkel.
Szép napot kedves kérdező, és nyugodj meg, vagy bármennyire is szereti a párod, öltözettek fel, legalább alsógattya + bugyi.
Sajnos úgy látom, hogy megérett az emberiség a pusztulásra, harmadik világháború vagy föld méretű katasztrófa vagy zombiapokalipszis képében.
És a néhány túlélő meg akkor nyugodtan aludhatna pucéron a pasijával ,úgyis be kell népesíteni a földet.(sajnos e mellett a módszer mellett hamar kihalnának)
Remélem kamu kérdés.
Szerintem ez lesz az év kérdése.
Ó kicsi lány, 23 éve alszom meztelenül a felesègemmel. Volt ennyi idő alatt minden...
De a gyerekeink - milyen furcsa - akkor fogantak, amikor elterveztük őket és védekezés nélkül, egyfolytában dugtunk... 😉
Neked is feltűnt, hogy hirtelen mennyi nőgyógyász lett itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!