Ti sosem féltetek attól hogy mikor néha meztelenül
álszotok a párotokkal éjszaka során ahogy összebujtok
esetleg hozzád ér a nemi szerve és vagy annyira peches
hogy sikeresen bejut spermium?
Inkább a nőgyogyászomnak hiszek és az itteni szülésznőnek, mint a többi befásult embernek akik csak szórakoznak...
Remélem majd veletek ilyesmi előfordul, hogy aztán véletlen se higgyen majd nektek senki.
És inkább te vagy a buta liba.
És azért szégyeljétek magatokat hogy ha valaki képes mindent végig gondolni mert nem akar parázni olyan esetek után amiből lehetne baba csak nem hétköznapi, de ti csak röhögtök meg hülyének nézitek.
Es még valami. Igen is lehet előváladékos ujjazástól baba. De te csak csináld abban a tudatban hogy nem, majd egyszer meglepődsz...
2019. jan. 6. 14:37
22/39 anonim válasza:
Tudjuk. Mi hülyék vagyunk, csak te vagy helikopter!
Szerintem itt a többség ésszel él, de köszi a jó kívánságot! 😉
2019. jan. 6. 14:41
23/39 anonim válasza:
Oh igen, tutin nagyon meg fogok lepődni, b meg nem hiszem el, hogy huszonéves vagy és azt gondolod, hogy az együttalvástol teherbe lehet esni! Szánalmas. Amúgy az állitolagos szülésznő hozzászóló is megszakított közösülést ír (igaz latinul), na attól teherbe lehet esni, együtt alvástól viszont egyértelműen nem.
2019. jan. 6. 14:52
24/39 anonim válasza:
Ha igy esnek teherbe tuti az elso gondolatom az lenne, h megszallt a szentlelek! 😂
2019. jan. 6. 14:59
25/39 anonim válasza:
Uhh, bár még csak jan. 6-a van, de azt hiszem nyugodtan kioszthatjuk az év idióta kérdezője díjat!
2019. jan. 6. 15:01
26/39 anonim válasza:
😂😂😂Elmegy álmába és egyenesen a vaginádba ugranak fejest a kis katonák.Ilyenkor elgondolkodom,hogy tényleg ilyen hülye valaki,vagy kamu kérdés.
2019. jan. 6. 15:13
27/39 anonim válasza:
A kedvencem az 'elovaladekos ujjazas' volt 😂
24 már elmultam úgy 10 éve, pár dolgot már magam mögött tudhatok, de ilyet én meg nem éltem.
Ki ujjaz meg kit tulajdonképpen? 😂 (Költői)
2019. jan. 6. 15:33
28/39 anonim válasza:
Én nem szoktam ettől félni, mert szerencsére nem vagyok szellemi fogyatékos/kegyetlenül buta.
2019. jan. 6. 15:55
29/39 anonim válasza:
Na de ha inkább a nőgyógyászodnak hiszel, mi a csudáért érdeklődsz itt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!