Ti sosem féltetek attól hogy mikor néha meztelenül álszotok a párotokkal éjszaka során ahogy összebujtok esetleg hozzád ér a nemi szerve és vagy annyira peches hogy sikeresen bejut spermium?
Ja és akkor tisztázzuk. Közel sem egy buta liba vagyok.
A buszos szituáció baromság, miután megszárad az előváladék (1-2 perc) már nem képes az esetleg benne lévő spermium megtermékenyíteni. De!! A barátom szinte mindig folyik mikor a közelemben van, igy ha éjjel pont ugy mozdulunk bizony lehet hogy a bejáratomhoz keni a cuccot.
Ja a pizsamát hozzászólónak pedig: csak szólok, ha a ruhát át itatja már a cucc, ugy is sikerülhet a spermium bejutása olvass csak utána, meg fogsz lepődni.
Röghögcsèltek, hülyének néztek pedig ti vagytok képtelenek végig gondolni. Ha valaki előváladékos ujjazástól képes teherbeesni (mert van ilyen, volt ilyen és lesz is ilyen) akkor egy adott másik személy aki könnyen teherbe esik ovulációnál akár igy is baj lehet.
Aki képes volt normális választ irni annak köszönöm.
Ja és még valami. Fog.gatlót nem szedhetek, igy ovszerrel védekezünk, amit értelemszerűen nem tart magán a párom a nap 24órájában.
6. Vagyok. Szülésznő. Ezért vezettem így végig.
Jobb lenne, ha mások is agyalnának ennyit az előváladékon, akkor nem lenne ennyi abortusz a coitus interruptusból.
Ne aludj bugyi nélkül, ha ezen aggódsz és gond egy szál se.
Egyébként de, van esélye, ha kiskanál-nagykanál pózban alszotok egész éjjel és időnként akaratlunk is felizgul a csávód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!