Éreztetek valamit a fogamzás és az elmaradt menstruáció közti időben, ami a babára utalt?
Beágyazódás körül éreztem nyilaló fájdalmat az alhasamban, bal oldalon, de főleg akkor mikor jobban megerőltettem magam, így előbb jutott eszembe, hogy lágyéksérvem lesz mint, hogy babám.
Nem sokkal később a derekam fájt, de annyira, hogy 1-2 napig lépni is nehezen tudtam. Előtte sosem volt ilyen.
Viszont igazából nehéz azt mondani ezekre a tünetekre, hogy egyértelműen babára utaltak volna, mert így utólag könnyű ráhúzni, viszont tény, hogy amikor összejött, abban a 2-3 hétben rengeteget dolgoztam, ami részben fizikai munka volt, így simán lehettek emiatt is a tünetek. Pont ezért nem gondoltam akkor én sem babára.
PMS tüneteim voltak tehát mintha meg akarna jönni, csalódott is voltam, de egyedül az volt furcsa hogy folyamatos szemhéjrángással küzdöttem és keserű volt a szájízem sokszor.
Ez máskor nem jelentkezett még életemben.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Én még csak a 4. Dpo-n vagyok de igazából többször járok pisilni meg a hasamban érzek kisebb enyhe görcsöket.
Remélem sikerül nem csak beképzelem
Ment a zöld kéz mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!