Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 nappal a menstruáció várt megjövetele előtt történt az aktus, azóta (3 napja) késik. Tudom, a 3 nap nem feltétlen jelent semmit, de lehetséges, hogy azért késik? Elnézést, ha értelmetlen vagy egyértelmű a kérdés, de nem vagyok tisztában a válasszal, ezért kérdem, szóval a "hülye kérdés" kommenteket kérlek mellőzzétek. 17/L2018. aug. 26. 21:46
2/10 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, akkor lehetsz terhes.
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a terhes nem megfelelő szó, mert még ennyi idő alatt nem ágyazódhatott be, de a kérdés az, hogy késhet-e attól, hogy esetleg megtermékenyítés történt
2018. aug. 26. 21:49
4/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes!! Tini vagy es azert kesik :) Ez normalis. 3nap alatt nem tortenik meg a fogantatas es a beagyazodas sem. Elment benned amugy? Ha igen par het mulva tesztelj. De kicsi az eselye h mensi elotti napokban ess teherbe.
5/10 anonim válasza:
Igen ez fontos, volt védekezés? Amúgy a párod?
6/10 anonim válasza:
Mint ha az exem írta volna ezt :D
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, a párom és óvszer volt, de azért kicsit parázom 😅
2018. aug. 26. 21:56
8/10 anonim válasza:
Ha volt óvszer ami nem szakadt el, semmi baj nem volt akkor nem kell aggódni, a stresszelés miatt is késhet :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, egy kiciit azért megnyugodtam. Azért ijedtem meg, mert van ismerősöm, aki (állítása szerint) mindig használt óvszert, mégis teherbe esett. Lehet, hogy kiszakadt, csak nem vette észre? Kicsit valószínűtlennek tűnik nekem, de végülis miért ne?
2018. aug. 26. 22:11
10/10 anonim válasza:
Vagy kiszakadt vagy nem megfelelően használták esetleg tovább maradt benne a barátja és úgy történt balesett stb... ha minden okés volt nem lesz gond. Az időszak is átlagosan már nem termékeny. Nyugi. És megjön :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!