Negatív teszt ellenére lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Egy app segítségével követem nyomon, hogy mikor jön meg az adott hónapban és általában elég pontos. Most 20-át jelölte meg, ami körül volt is egy enyhe hasfájásom (ez gyakori nálam, mielőtt megjön), viszont már 24 van és még mindig semmi.
Ma reggel csináltam két tesztet is, amik szerint nincs baba a képben. Korábban viszont több embertől is olvastam, hogy nekik se mutatta ki a teszt, mégis terhesek voltak. Lehet, hogy nálam is ez a helyzet? Vagy más lehet a háttérben? :/
2018. aug. 24. 21:04
1/3 anonim válasza:
Lehetsz még. Lehet később volt a beágyazódás kb 3 nap és próbáld újra.
2/3 anonim válasza:
Attól függ. 4 nap kèsés nem a világ, senkinek se gép a szervezete.
3/3 anonim válasza:
Ha azóta sem jött meg szerintem csinálj még egy tesztet. Nekem 5 nap késés után nagyon halványan jelent meg a 2. csík. Napok múlva lett erősebb, azóta már 13 hetes vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!