Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Aug. 10-én voltunk együtt párommal, és aug. 15-ére vártam volna hogy megjöjjön. 20-án vettem egy tesztet, ami negatív lett. Előre is köszönöm.

2018. aug. 24. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
És még azóta sem jött meg? Lehet terhesség, hiszen 10 nap után akkor is negatívat mutatna a teszt, ha terhes vagy. 10 naposat még nem mutat ki. 14 naptól érdemes újra tesztelni.
2018. aug. 24. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Holnap tesztelj.

A legtöbb teszt kb 14nappal később ad valamilyen eredményt, ami nem is biztos hogy 100%os. Az ma van, így holnap tesztelj egyet.

Várt baba vagy nem?

Amúgy akkor nem a termékeny időszakodban voltál elvileg igy kisebb az esély a babára

2018. aug. 24. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Azóta se jött meg, és nem várt a baba. Köszönöm szépen a válaszokat, akkor holnap tesztelek.
2018. aug. 24. 08:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Megjött rendesen, de biztos ami biztos teszteltem egyet és negatív lett. Köszi mindenkinek!:)
2018. aug. 25. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!