Hogyan tudnék könnyen teherbeesni?
Nagyon szeretnék kisbabát eddig volt is rá példa hogy védekezés nélkül együtt voltam a párommal, még sem jött össze ( 1 héten 1-szer tudunk együtt lenni azt tudni kell)
A mensi ciklusom változó általában 36 naposak, de nem tudom pontosan mikor lehet peteérésem és mikor vagyok termékeny.
Valami módszerrel bárki szolgálna azt megköszönném.
Meg kellene nézni, nemzőképes-e egyáltalán a férfi.
A patikában van fertilitás teszt.
Mióta nem sikerül teherbe esned?
Az az igazság, hogy heti egy alkalom elég necces. Mi mindhárom gyermekünket heti két-három együttlétből kaptuk nagyon könnyedén, hiszen így kb. három naponta voltunk együtt, a peteérést ezzel el lehet csípni, és a férfi is mindig kellő mennyiséggel szolgál, nem is kényszerből csináljuk ennyiszer, nincs rágörcsölés.
Ha még csak most kezdtetek próbálkozni és fiatalok vagytok, én sem görcsölnék, csak nagyon megadnám a módját az igazi szerelmes együttléteknek. Ha már több mint fél-egy év eltelt, akkor is először a gyakoriságon próbálnék változtatni - nyilván nem lehet egyszerű, ha munka miatti távollét miatt alakult így - hiszen be lehet szedni akármilyen csodabogyót, és ki lehet vizsgáltatni akármit, ha egyszer elkerülitek a peteérést, akkor nem lesz baba sajnos.
Szia!
A méhpempő segít a hormonháztartás helyreállításában, akár a cikluséban is, illetve a maca kivonat is nagyon hasznos, de érdemes minőségieket választani.A párodnak is jó a maca és a szelén pótlás.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!