Ez most negativ vagy pozitív?
Életemben eloszor csináltam ilyen tesztet, orvosi javaslatra. Nos a használati utasitas szerint, ez negatívnak minosul, de kíváncsi vagyok tapasztalt véleményekre. Köszönöm.
2 naponta érdemes és igen akkor van a legnagyobb esély amikor van az ovuláció akkor kell legyen két egyforma csíkod. Ezt csak úgy fogod tudni ha tesztelsz minden nap amikor termékeny időszakod van. Nekem pl 14-16 nap az ovu
Bár mondjuk én nem használok tesztet de akkor 13-14Naptol kezdenek tesztelni
Most szombaton múlt el.
a pénz nem számít a gyerekem szempontból nézve. Mindent meg teszek érte, a pénz nem számít. Es amugysem olyan drágak ezek a tesztek. Nem Magyarországon élünk!
A legyegre visszaterve akkor még tul korai a tesztelgetes nem? Beledilizni se szeretnék ebbe. Fogalmam sincs hogy mikor lesz ovuláció, sose érzem meg a datumok sose jönnek be, hiába vezetem a naptár at több éve, sose pontos, összevissza van. Orvos szerint minden rendben, higgadjak le, nem kell szedni semmit vitaminok kívül, bizzuk a természetre.pf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!