Ti ebben az esetben megtartanátok a babát?
Elváltam,van egy 5 éves lányom. Az új párommal 6 hónapja vagyunk együtt,és most kiderült babát várok. 5 éve szedem a fog.gátlót,eddig sose volt baj, nem tudom mi történt most. Neki nincs gyerek,szeretne babát,és én is, de nem korai még? Alig ismerjük egymást.
Ti hogy döntenétek?
Lakás,kocsi,munka,fizetés van,nem ez a része a gond.
32/N
32 évesn megtartanám, hisz a lányod is elég idős már , úgy értem nem kisbaba, ha egyedül is fel tudnád nevelni, azaz lesz gyed, írtad van lakásod, megtartanám.
Semmire nincs garancia. Mi is régebbóta voltunk együtt az exemmel amikor terhes lettem, majd a baba pár hónapos korában otthagyott.
Ellenben a barátnőm az első randin lett terhes, azóta már három gyerekük van boldogan élnek. Sajnos nem lehet tudni, hogy mikor mit hoz a jövő. A lényeg mindig az legyen , hogy ha kell, egyedül is fel tudd nevelni. Igaz én már 38 vagyok, három éve egyedül a fiammal, én szeretnék még babát, úgy érzem még maradt pár évem, de ki tudja addig találok - e még valakit. Szerintem érezd szerencsésnek magad , főleg , hogy a férfi is akarja.
Nem az lenyeg hogy miota vagytok egyutt...ezt a baronsagot hagyjuk ezt mindebki tudja!
Van aki 10 eve van egyutt aztan valnak apukaval gyerek szuetese utan. A lenyeg hogy ha o szeretne es pedig az egy nagyon jo dolog akkor csapjal bele!honnan tudod hogy nem ti lesztek az alompar? Ha igy estel teherbe annak oka van! Nem szoktam ilyet mondani de a sors ugy akarta !! :)
Idén leszek 40. Azt gondolom, hogy elég sok mindent láttam, hallottam ahhoz, hogy tudjam, SENKI sincs biztonságban kapcsolatügyileg! Minden társért naponta tenni kell!
Gyermeket vársz! Ne rettegj, így nem lehet élni! Szeressétek egymást és örüljetek a piciteknek! Bízz abban, hogy együtt nevelitek fel őt, őket! Készüljetek együtt! Ne elvárások alapján, hanem azért, mert szeretitek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!