Első terhességemnél hőmérőztem, így tudtam, hogy mikor lettem terhes. Most nincs hőmérőzés. Csináltam pár tesztet, one step teszt. Pénteken van a nemvárt, de én állandóan tesztelek. Valaki megszakértené, hogy van e remény?!
Köszönöm 10/10 .
Picit halványabb a ma esti. Persze hogy nem birtam ki teszt nélkül.... alig látszik valami 2. Vonalnál.
Fotózni megpróbálom, és feltöltöm ide a linket következő kommentként :(
Tesztelsz a nemvárt előtt és megfejeled a bizonytalanságod azzal, hogy este is tesztelsz 🤦🏼♀️
Marhaság ennyire rácsúszni. Nyugiii 🙂
Egyébként ezeken időn belül fedeztél fel bármit? Mert én száradási csíknak nézném. Egy predictor earlyvel szerintem reggeli pisiből már egyértelmű lehetne. Drukkolok azért
Kedves utolsó!
Tudom, igazad van. De már csak 2 tesztem van, és utána elfogy. Valszeg pénteken meg fog jönni, ezek az épp pozitívnak mondható tesztek, ha a magas testhőt is hozzáveszem, szerintem kémiai terhesség volt, vagy ciszta.
Mindkettő csinál ál pozitívat és mindkettővel magas a testhő. Esetemben 2 éve a fiammal fixen 36.7-re beállt, most pedig 37.1 a maghő.
Egyébként nem vagyok elkeseredve, ez az első hónapunk. Csak ez a sok teszt itthon... csábító.
Nagyon kíváncsi vagyok, mikor jön meg.
Fél2kor csináltam. Száradási csík pedig nem lehet, mert látszik, hogy friss a teszt, tehát időn belül jön ki. :)
Annyi, hogy szerintem ez nem a mi hónapunk. De pénteken fogok venni egy rendes tesztet, és megcsinálom, mert ahogy nézegettem a képeket az one stepről, nem épp a legjobb.
Igen, mókuska.
De erősödni nem akar
Ez pedig délelőtti. Látszik, hogy a rózsaszín anyag nem is futott még végig, de már látszik a 2.vonal.
Visszaolvastam onestep véleményeket itt az oldalon, és sokan írták, hogy nem akart nekik erősödni, de másik teszttel mutatta szépen az eredményt.
Zétény felébred, és megyek a gyógyszertárba venni normális tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!