Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy órája csináltam ovu...

Egy órája csináltam ovu tesztet. Negatív lett, fél óra múlva viszont halványan pozitív. Most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint 3 napja volt peteérésem.
2010. jún. 27. 00:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha halvány csík lett, az még negatív. Erősebb csíknál pozitív az ovuteszt. Ráadásul fél óra múlva már nem is számít.
2010. jún. 27. 07:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, az negatív. Én is voltam már így.
2010. jún. 27. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Éjfélkor csináltad az ovutesztet? Szerintem az időpont sem megfelelő, mert délutáni órában kell megcsinálni, hogy reális választ mutasson. Na meg az ovuteszt akkor pozitiv, ha a csik ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a kontroll, ha halványabb, akkor az negativ. Még azt sem értem, hogy 3napja volt peteérésed? Peteérésed vagy tüszőrepedésed? Mert, ha tüszőrepedésed, akkor már lekéstetek valószínűleg ebben a hónapban a babáról és feleslegesen is csinálod az ovutesztet már.
2010. jún. 27. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Késő délután kell tesztelni és a tesztcsíknak ugyanolyannak, vagy erősebbnek kell lennie, mint a kontrollcsíknak. Sajnos, nem jó időpontot lőttél be a tesztelésre. Ráadásul, bizonyos idő (általában 5 vagy 10 perc után) a teszt nem értékelhető. Ha 3 napja volt peteérésed, akkor viszont teljesen jó, ha negatív az eredmény.
2010. jún. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!