Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam tesztet, nagyon...

Csináltam tesztet, nagyon halványan, de megjelent a második csík is. Pár órára rá azonban, teljesen eltűnt. Ez azt jelenti, h negatív a teszt, és esetleg csak a papírra túl sok folyadék került, és átnedvesedett?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt hívják úgynevezett szellemcsíknak
2011. máj. 1. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha utána elmúlt a csík akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes, de én megpróbálnám még1 mondjuk 1 hét múlva.
2011. máj. 1. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
még 1x
2011. máj. 1. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Az is lehet hogy még nagyon az elején vagy, nincs még olyan sok hormon a vizeletben.Általában a reggeli vizeletet kell használni, ha később csináltál még egyet, akkor lehet hogy az már jobban fel volt hígulva.

Próbáld meg holnap reggel megint.

Mióta késik amúgy?

2011. máj. 1. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így jártam...akkor már ne is reménykedjek? Mára nem vártam, de a tesztet 2 nappal ezelőtt csináltam 2-3. pisiből...Eddig nem jött meg...
2011. máj. 1. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Én ugyanúgy jártam mint te, igaz 1 hét késes után csináltam a tesztet mivel sosem jön meg pontosan. a clearblue-bol 3-át is elhasznaltam egymás utáni napokon mivel eltunt a csík róla. Szerintem csinálj egy másik tipusú tesztet azzal hátha nem tűnik el a csík róla

19hkm

2011. máj. 1. 20:07
 7/7 anonim válasza:

A tesztek tájékoztatóján rajta van, hogy az eredmény mennyi ideig érvényes, általában 10-30 percig szokott valós eredményt adni. Az idő letelte után a teszt eredménye nem értékelhető. Ha a csík ott volt, akkor valószínűleg terhes vagy, csak a megadott időn belül figyeld a tesztet, hisz utána nem érvényes az eredménye.

Csinálj egy újabb tesztet, hogy a pontos eredményt tudd meg.

Sok sikert kívánok hozzá! :)

2011. máj. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!