Csináltam tesztet, nagyon halványan, de megjelent a második csík is. Pár órára rá azonban, teljesen eltűnt. Ez azt jelenti, h negatív a teszt, és esetleg csak a papírra túl sok folyadék került, és átnedvesedett?
Az is lehet hogy még nagyon az elején vagy, nincs még olyan sok hormon a vizeletben.Általában a reggeli vizeletet kell használni, ha később csináltál még egyet, akkor lehet hogy az már jobban fel volt hígulva.
Próbáld meg holnap reggel megint.
Mióta késik amúgy?
Szia.
Én ugyanúgy jártam mint te, igaz 1 hét késes után csináltam a tesztet mivel sosem jön meg pontosan. a clearblue-bol 3-át is elhasznaltam egymás utáni napokon mivel eltunt a csík róla. Szerintem csinálj egy másik tipusú tesztet azzal hátha nem tűnik el a csík róla
19hkm
A tesztek tájékoztatóján rajta van, hogy az eredmény mennyi ideig érvényes, általában 10-30 percig szokott valós eredményt adni. Az idő letelte után a teszt eredménye nem értékelhető. Ha a csík ott volt, akkor valószínűleg terhes vagy, csak a megadott időn belül figyeld a tesztet, hisz utána nem érvényes az eredménye.
Csinálj egy újabb tesztet, hogy a pontos eredményt tudd meg.
Sok sikert kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!