Progesterone Exeltis segített valakinek a babásodásal kapcsolatban?
Mégis érted hogy mire gondoltam a “babásodással” kapcsolatban... Tulajdonképpen a babásodás szó is azt jelenti hogy várandós lesz a nő.
De lényegtelen, kicsit szomorú vagyok hogy könnyebb kötekedni mint választ írni. Ha nem szedtél teherbeesésnél ilyen gyógyszert vagy nem volt közöd hozzá, akkor miért nem tekertél át a kérdésemen?
6os vagyok es koszi a gratulaciot remelem nektek is osszejon hamar a varva vart babuci.
Utolso pedig nem ertem most mi a bajod a babasodas szoval en is volt amikor teherbeestem mondtam vkinek hogy babasodunk . Lehet en vagyok a hulye 3 gyermekes anyakent de a kerdezo feltett egy kerdest es arra var valaszt . 😅
Legalabbis en ertettem mi a kerdes es nincs semmi ebben . Kerdezonek meg tenyleg kivanom sikeruljon hamar s csodas anyuka leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!