Lehetek terhes, vagy ez valami más?
Ha már a teszt is kimutatja a terhességet a tünetek csak azután tudnak jelentkezni, hisz amíg nincs elég hcg, nincsenek tünetek sem, ez logikus.
A hányinger simán betudható valami vírusnak is, a hiszti pedig premenstruációs tünet, nem kifejezett terhességi tünet.
Természetesen ez nem zárja ki a terhességet. Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra.
Valójában a beágyazódás pillanatától lehetnek tünetek, hiszen attól a ponttól kezdve megváltozik a hormonháztartásod.
Nos, előfordulhat, hogy várandós vagy, de ha sokat aggódsz ezen, attól is lehet gyomorégésed, hányingered. Vegyél 10-es erősségű terhességi tesztet, ugyanis ha 4-én menstruáltál utoljára, annak már ki kell mutatnia a terhességet.
Nem tudom hány naposak a ciklusaid,de ha 1-jén jött meg,akkor kb.14-én teherbe eshettél,onnan pedig min. 10 napig még a világon semmilyen terhességi tüneted sem jelentkezhet,hiszen az érzékenyebb tesztek sem mutatnak 10. nap előtt pozitívat.
Neked viszont már másfél hete vannak rosszulléteid,tehát kb.19-étől.14-e és 19 között nem történhetett meg a beágyazódás vagyis nincs hcg termelődés,ergo nem vagy terhes,ebből adódóan tüneteket sem produkálhatsz.
Nem lehet,hogy sok a gyomorsavad?Az okozhat ilyen tüneteket.
32 nap körüliek a ciklusaim, az alkalmazás, amiben mindig megadom, hogy mikor jött meg azt mutatja, hogy 19-20-21 volt peteérésem.
Igazából azért kételkedem a tesztben, mert nem sima hányingerem van, hanem bizonyos dolgoktól, amivel amúgy nem volt bajom, most öklendezem, elhányom magam, stb.
Nem csak a "középidőben", az ovulációkor lehetsz terhes, ugyanis bekövetkezhet bármikor spontán peteérés, pl akkor is, ha orgazmusod van, vagy akár menzesz közben is.
Egyébként csináltál tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!