Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, vagy ez...

Lehetek terhes, vagy ez valami más?

Figyelt kérdés
Utoljára nov 1-4 volt meg a menstruációm. Körülbelül 1.5 hete reggelente hányingerem van, ha olyat látok öklendezek, de néha előfordul napközben is. Ha a párom úgy szól hozzám, akkor a sírás kerülget, pedig nem vagyok amúgy egyáltalán hisztis. 2 napja csináltam egy tesztet, de negatív lett, akkor azt hittem, hogy csak már bebeszélem magamnk a tüneteket, de a negatív teszt óta csak jobban hányingerem van reggel, a wc-re pl szinte rá sem tudok nézni. Van olyan, hogy a tünetek előbb jelentkeznek, mint hogy pozitív legyen a teszt? Természetesen csinálok újra tesztet kb 2 nap múlva.
2018. nov. 29. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a teszt is kimutatja a terhességet a tünetek csak azután tudnak jelentkezni, hisz amíg nincs elég hcg, nincsenek tünetek sem, ez logikus.

A hányinger simán betudható valami vírusnak is, a hiszti pedig premenstruációs tünet, nem kifejezett terhességi tünet.

Természetesen ez nem zárja ki a terhességet. Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra.

2018. nov. 29. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Valójában a beágyazódás pillanatától lehetnek tünetek, hiszen attól a ponttól kezdve megváltozik a hormonháztartásod.

Nos, előfordulhat, hogy várandós vagy, de ha sokat aggódsz ezen, attól is lehet gyomorégésed, hányingered. Vegyél 10-es erősségű terhességi tesztet, ugyanis ha 4-én menstruáltál utoljára, annak már ki kell mutatnia a terhességet.

2018. nov. 29. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány naposak a ciklusaid,de ha 1-jén jött meg,akkor kb.14-én teherbe eshettél,onnan pedig min. 10 napig még a világon semmilyen terhességi tüneted sem jelentkezhet,hiszen az érzékenyebb tesztek sem mutatnak 10. nap előtt pozitívat.

Neked viszont már másfél hete vannak rosszulléteid,tehát kb.19-étől.14-e és 19 között nem történhetett meg a beágyazódás vagyis nincs hcg termelődés,ergo nem vagy terhes,ebből adódóan tüneteket sem produkálhatsz.

Nem lehet,hogy sok a gyomorsavad?Az okozhat ilyen tüneteket.

2018. nov. 29. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:

32 nap körüliek a ciklusaim, az alkalmazás, amiben mindig megadom, hogy mikor jött meg azt mutatja, hogy 19-20-21 volt peteérésem.

Igazából azért kételkedem a tesztben, mert nem sima hányingerem van, hanem bizonyos dolgoktól, amivel amúgy nem volt bajom, most öklendezem, elhányom magam, stb.

2018. nov. 29. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha most,19-e körül volt ovulációd,akkor meg még inkább nem lehetsz terhes,hiszen,még csak éppenhogy befejeződött a beágyazódás a mai nappal.
2018. nov. 29. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem csak a "középidőben", az ovulációkor lehetsz terhes, ugyanis bekövetkezhet bármikor spontán peteérés, pl akkor is, ha orgazmusod van, vagy akár menzesz közben is.

Egyébként csináltál tesztet?

2018. dec. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!