Volt valakinek terhesseg alatt menstruacio? Illetve leheteke terhes?
Figyelt kérdés
Szoval arrol van szo a honapba egyutt voltunk a parommal ovulaciokor babat akartunk azert . De viszont ma megjott.maskor Erosen gorcsolok es 2 betetet teszekbe mert omlik a ver belollem ma viszont minden mas az allaga szine gorcs pedig nemis volt csak 1 pici has szurka teszt negativ volt ma milehetez? A verzes halvany rozsaszines barnas es naggyon minimalis egesznap 1 betet van benn de azonis szinte majdnemhogy senmi!!!???2018. nov. 27. 22:02
11/15 anonim válasza:
Miért nem mész orvoshoz, ahelyett hogy itt eroskodsz, es minket traktalsz? Meg mondták hogy nem vagy terhes, akkor még mi bajod van? Ha nekünk nem hiszwl, menj el orvoshoz.
12/15 anonim válasza:
#4 valaszolo Terhes voltal amikor verzes volt a nemvart elött 3 nappal??! Bocsi kerdezö hogy a kerdesedbe bele kerdeztem!
13/15 anonim válasza:
4-es vagyok. Igen, terhes voltam. 6 napig véreztem. Tegnap volt 12 hetes a kisfiam.
14/15 anonim válasza:
Bocsánat, peteérés után 9 nappal kezdődött a vérzés, itt az akkori kérdésem:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
15/15 anonim válasza:
Köszönöm a linket! Egy pici remeny van ! En is verezgetek , kivancsi vagyok mi lessz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!