Ovulációnál jelentkező nyákhoz hasonlót van most. Paráztam (feleslegesen) hogy terhes leszek az elmúlt 1.5héten. A nyák már a mesim jelzi? (Még csak 1 napot késett) Vagy mégis lehet hogy baba lesz?
Teszt eddig korai lett volna. Plusz sokan mondták feleslegesen tesztelnék, csoda lenne ha baba lenne.
Tudok nem tudjátok megmondani pontosan, tapasztalatok érdekelnek, kivel mi volt mikor olyan nyákkal találkozott mint ovukor a mensi esedékes idejekor.
En előtte barnázni szoktam (az még nincs)
Ez nem volt valami sok. 2 ellentétes kérdésem volt és egy igen a válasz. Melyik igen?
De köszi a válaszod.
Ahogy írtam, nem kell megmondanod velem mi lesz. Nem kellenek az ilyen válaszok!!. A TAPASZTALATOKRA vagyok kiváncsi.
Ha eddig nem lett volna világos: kedves jövőbeli válaszoló, kérlek a TE saját TAPASZTALATOD írd le. És ne ilyen választ, ilyen választ nem kell leírni.
Köszönöm
Igen, inkább fehéresnek mondanàm.
Köszönöm hogy vegre érkezett rendes válasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!