X-epil 2 db-os teszt változott az elmúlt három évhez képest?
3,5 éve csináltam utoljára ilyen tesztet. Akkor a kontrollvonal szinte leugrott a tesztről, de a pozitív tesztcsík is hasonlóan erős volt, és azonnal sötét rózsaszín lett. Leszáradás után mindkét csík viszonylag sötét rózsaszín volt.
Most ismét úgy alakult, hogy vettem ilyen tesztet. Meglepődtem, mert sokkal nehezebben jött ki a pozitív tesztcsík, de a kontrollcsík is haloványabb, mint amire anno emlékeztem. Leszáradás után mindkét csík kb. egyforma erősségű, kifejezetten halvány rózsaszín (tehát a kontrollcsík is).
Az egyértelmű, hogy babát várok, és azt is tudom, hogy a halvány pozitív is pozitív, meg hogy korai terhességnél azért is lehet halványabb a tesztvonal, mert még kevesebb a hcg, csak az érdekelne, hogy más is tapasztalta a tesztnek is megváltozását az évek alatt, vagy ez az általános haloványság csak erre az egyre jellemző?
Szerintem az egyik leggyengébb teszt. Sose volt erősebb a kontroll csíknál.
Meg sok helyről hallom, hogy nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!