Volt valakinek terhesseg alatt menstruacio? Illetve leheteke terhes?
Figyelt kérdés
Szoval arrol van szo a honapba egyutt voltunk a parommal ovulaciokor babat akartunk azert . De viszont ma megjott.maskor Erosen gorcsolok es 2 betetet teszekbe mert omlik a ver belollem ma viszont minden mas az allaga szine gorcs pedig nemis volt csak 1 pici has szurka teszt negativ volt ma milehetez? A verzes halvany rozsaszines barnas es naggyon minimalis egesznap 1 betet van benn de azonis szinte majdnemhogy senmi!!!???2018. nov. 27. 22:02
1/15 anonim válasza:
Szerintem ha elmúlt teljesen tesztelj még. Én azt mondanám ha végig ilyen a “mensid” akkor lehet még baba
2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszodat tesztelni fogok majd habar ma negativ volt de hátha.
2018. nov. 27. 22:14
3/15 anonim válasza:
Hanyszor irod meg ki? Nem vagy terhes. Aki terhes, az nem menstrual.
4/15 anonim válasza:
Velem ez volt, de nekem nem menstruációs időben, hanem 3 nappal korábban kezdődött. Pontosan tudtam mikor volt ovulációm és dpo. 11-en kezdtem vérezni. 6 napig tartott. A klasszikus beágyazódási vérzésnél jóval erősebb volt. Én elötte hagytam abba a fogamzásgátlót, azt mondta a dokim, hogy az is bezavarhatott.
5/15 A kérdező kommentje:
Eggy most irtam ki elsonek 2 ha nemtetszik ellehet a kerdesemtol huzni 3 pedig megcafolnam hogy terheseg alatt nincs menstruacio mert anyu is menstrualt velem meg az unokatesomis mikor terhes lett 3 honapig menstrualt... Csak ugy mondom bunkokám.. es egyebkentis olyat kerdeztem aki tud segiteni nem olyat aki tud kotekedni!!!!!!!
2018. nov. 28. 00:16
6/15 anonim válasza:
Lehet terhesség, de lehet biokémiai terhesség, vetélés indulás vagy méhenkívüli (nekem ez volt, meg barnás vér, 1 napig) és ezer meg egy más dolog is! Nem olvastam végig a kommenteket...tehát..voltàl orvosnál? Teszteltél? Mindenképp mihamarabb lásson orvos! Remélem minden rendben!😇
7/15 anonim válasza:
Egyébként én úgy tudom, lehet terhesség alatt menzesz. Azt olvastam erről, hogy nem mindig végig tart és kicsi mennyiség van, kevés napig. Tehát másabb, mint egy normál havi vérzés.
8/15 anonim válasza:
Azt értjük,hogy van,aki menstruál terhesség alatt,csak tudod annak pozitívat mutat a terhességi teszt.
Ha nálad negatív,akkor te nem vagy terhes.
9/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nemazt mondtam hogy terhes vagyok hanem hogy leheteke terhes mivel teljesen mas a menstruaciom!?!?!?
2018. nov. 28. 11:45
10/15 anonim válasza:
Miután negatívat teszteltél,megkaptad a választ,de azért te még erősködsz,hogy biztos terhesség miatt szokatlan a vérzésed.
Erre meg már nem lehet mit írni,mert senki sem tudja neked megmondani,hogy lehet,hogy te vagy a millióból az 1,aki terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!