Pajtikutya kérdése:
35 naposak a ciklusaim, de már kèt napja kèsik ma vagxok a 37 ciklusnapomon, de nincs semmi terhes tünetem! Szerinterek leherek terhes?
Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 11:09
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlen van ilyenkor még tünet. Csinálj tesztet majd az megmondja hogy az vagy-e. Mi honnan tudnánk?
2/6 anonim válasza:
Tesztet csináltál? Amúgy én a menstruáció elmaradása után kb. másfél hétig tök jól voltam, addig semmi tünet nem jelentkezett, szóval ez alapján simán lehetsz terhes. (Vagy csak késik, de ha tesztelsz, biztosabbat fogsz tudni.)
4/6 anonim válasza:
Mégis milyen terhességi tüneted lenne..?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,hogy ilyen hamar válaszoltatok a kèrdèsemre!Voltam már terhes,de nem emlèkszem,hogy ilyen korán voltak e tüneteim!
2018. nov. 19. 12:00
6/6 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 38 ciklus napomon,de menszi sehol!Talán annyi tünetem van,hogy nagyon kicsit èrzèkeny a mellem,de semmi más!!!
2018. nov. 19. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!