Hanyadik próbálkozós hónapban sikerül teherbe esnetek?
Ha minden nő ennyire terméketlen lett volna x évvel ezelőtt, az emberiség kihalt volna.
Dugni kell és kész.
:D Engedd el utolsó, reménytelen. Neki a dugás a max amit kitudott hozni önmagából, de szegénykém nem fogja fel, hogy az élet minden problémáját nem lehet dugással megoldani.
Amúgy nem unod még ezt a bezzeg régen mi volt dolgot te nagyon hülye??
Mondjuk visszatérve az ételérzékenységre is, ha már azt nézed régen mennyi volt belőlük azt is nézd meg régen mit vittek be az emberek a szervezetükne táplálék gyanánt, és ma mit visznek be. Mikor már a bio sem olyan bio pl, mint régen. Mert hiába a saját kertedből van, a talaj a közelében sincs már az X évvel ezelőttihez tápanyag tekintetében. Ilyen dolgok.
De nem tudom mit tépem a szám pont neked.
Menjél inkább dugni az legalább megy. Aztán ha véletlenül nyersz a kaparóssorsjegyen, akkor is elmondhatod hogy lám lám te dugtál :D
Primitív szárnyas.
Nekem az első 4 hónap alatt, a második 8 hónap alatt.
A harmadikkal már 1 éve próbálkozunk. Nagyon magas az ösztrogén szintem, jövőhéten megyek vele endokrinológushoz.
Nekem sem kellemes ám ez, nem tehetek róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!