Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadik próbálkozós hónapban...

Hanyadik próbálkozós hónapban sikerül teherbe esnetek?

Figyelt kérdés

2018. nov. 15. 05:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
68%
Mindig a selejtje szaporodik
2018. nov. 16. 11:33
 32/40 anonim ***** válasza:
5x is első próbálkozásra! :)
2018. nov. 16. 17:41
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Ha minden nő ennyire terméketlen lett volna x évvel ezelőtt, az emberiség kihalt volna.

Dugni kell és kész.

2018. nov. 17. 06:30
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy nem fogod fel! Ha valakinek pl. petevezeték-elzáródása van, vagy hormonális okok miatt nincs ovulációja, vagy még kismillió dolog közbeszól a fogantatásba, akkor d*ghat az ember éjjel-nappal, mint a nyulak, akkor sem fog teherbe esni! Nekem egy szimpla pajzsmirigy-alulműködés ciklus-zavart okozott, kaptam rá gyógyszert, azóta teljesen helyreállt. Ne legyél már ennyire ostoba!
2018. nov. 17. 07:02
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

:D Engedd el utolsó, reménytelen. Neki a dugás a max amit kitudott hozni önmagából, de szegénykém nem fogja fel, hogy az élet minden problémáját nem lehet dugással megoldani.

Amúgy nem unod még ezt a bezzeg régen mi volt dolgot te nagyon hülye??

Mondjuk visszatérve az ételérzékenységre is, ha már azt nézed régen mennyi volt belőlük azt is nézd meg régen mit vittek be az emberek a szervezetükne táplálék gyanánt, és ma mit visznek be. Mikor már a bio sem olyan bio pl, mint régen. Mert hiába a saját kertedből van, a talaj a közelében sincs már az X évvel ezelőttihez tápanyag tekintetében. Ilyen dolgok.

De nem tudom mit tépem a szám pont neked.

Menjél inkább dugni az legalább megy. Aztán ha véletlenül nyersz a kaparóssorsjegyen, akkor is elmondhatod hogy lám lám te dugtál :D

Primitív szárnyas.

2018. nov. 17. 10:56
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
33-as már dog unalmas, menj sz*pni inkább kuras helyett, így megussza a tarsadalom azt, hogy esetleg még egyszer szaporodj. Nyeld le!
2018. nov. 17. 13:10
 37/40 anonim ***** válasza:

Nekem az első 4 hónap alatt, a második 8 hónap alatt.

A harmadikkal már 1 éve próbálkozunk. Nagyon magas az ösztrogén szintem, jövőhéten megyek vele endokrinológushoz.

Nekem sem kellemes ám ez, nem tehetek róla...

2020. jún. 7. 08:53
 38/40 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, a 2. 2 ev utan sikerult spontan.
2020. jún. 7. 11:11
 39/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Akiknek évek múlva sikerül, volt valami egészségügyi probléma? Köszönöm szépen!!
2020. jún. 16. 13:28
 40/40 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, valoszinuleg a magas prolaktin szint miatt alacsony progeszteron+rovid lutealis szakasz (homeroztem, 8-10 napos szakaszok voltak).
2020. jún. 16. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!