Hanyadik próbálkozós hónapban sikerül teherbe esnetek?
Nem szàmolgattunk, szeretkeztünk és teherbe estem.
Nyilvàn nem 60 éves voltam akkor...
Mert ma ez a "divat".
Szeretkezni kell amikor akarnak a pàrok, garantàlt a siker.
De akik ràgörcsölnek, meg szàmolgatnak, meg a fszom tudja, na ott tuti nem jön össze egyhamar.
25 éves voltam.
Utolsó jó nagy ökörséget írtál. Nagy szád van mert nektek viszonylag hamar jött, de hidd el nem a korod miatt volt.
Van akinek 30 alatt is nehezen jön, van akinek később is egyből.
Amúgy megnézném, ha neked lennének teherbe esési gondjaid számolgatnál-e vagy "fszom tudja", vagy most vagy ilyen hű de okos.
Tudod nálam meg pont az ellenkezője volt a baj mindig is.Ha "ràm néztek" akkor màr terhes lettem.
Ennek hàla volt 3 abortuszom.
Csak azt nem tudom, régen miért nem voltak ennyi teherbeesési problémàk.
Talàn mert nem nézték betegesen a peteérést, talàn mert nem magvakon éltek, talàn mert a férfiak férfik voltak, a nők meg nők.
1. gyerkoc 10. honap,
2. 22 honapja nem jon.
Ugy nez ki, megvan a baj. Remelem most mar csak honapok kerdese.
15-ös, igazán büszke lehetsz magadra!
Nem mindenki nézi betegesen a peteérést, együtt vannak, amikor kedvük van, de ha hónapok óta nem jön össze, akkor nyilván elkezd az ember agyalni, majd megfigyelni magát. Ezzel a rágörcsöléssel meg elmehetsz a fenébe, azok szájából különösen gusztustalan, akik nem tapasztalták meg, milyen hónapokon vagy akár éveken keresztül próbálkozni, minden hónapban reménykedni. Nem egyformán működünk, azért mert neked azonnal összejött (amúgy nekem is), mások nem ilyen szerencsések. De ennyi rosszindulat mellett még ostoba is vagy (védekezni luxus?), büszkén vállalod, hogy volt három abortuszod, hát csak gratulálni tudok...
Nem vagyok rà büszke.
De az viszont marha érdekes, hogy amikor tényleg védekeztem, teherbe estem.
Sok éve megszakítàssal "védekezünk", semmi gond nincs.
Egyszerűen csak nem értem, hogy régen miért nem volt ennyi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!