Hanyadik próbálkozós hónapban sikerül teherbe esnetek?
Gratulàlok:)
(Tessék, egy természetadta lehetőséggel élő hozzàszóló)
Ehhez mit gratulálsz???
Nem fogod fel, hogy nincs mögötte érdem?
Van akinek összejön elsőre van akinek nem, mert olyan alkat.
Hihetetlen hogy egyes nők már azt is érdemnek élik meg hogy sikerül teherbe esniük, mintha ezért ők bármit tettek volna.
Nem, semmit sem tettem érte, hogy teherbe essek.Vagyis de, két dolgot igen: Normàlisan éltem a napjaimat, és szeretkeztünk amikor kedvünk volt.
Nem voltunk vegànok, vegetàriànusok, nem füvön meg magvakon éltünk, nem szerencsétlenkedtünk olyannal, hogy laktóz meg mit tudom én milyen érzékenységünk van, nem szedtünk 6 fajta vitamint.Egyszerűen éltünk.Ugyanúgy azt ettem amit addig, dohànyoztam (terhesség alatt nem) kávéztam, ha jól esett iszogattunk.
És làss csodàt, dugtunk, terhes lettem.
Egyébként én úgy gondolom, hogy ez genetika is.Ha a természet úgy "gondolja" hogy Rozika ne vigye tovàbb a génjeit, akkor nem fog teherbe esni.
Ha Pistike génjei "érzik" így, akkor Pistike nemzőképtelen.És ennyi.
"nem szerencsétlenkedtünk olyannal, hogy laktóz meg mit tudom én milyen érzékenységünk"
Na jó ennyire ostoba ember a világon nem létezik. Mi a szerencsétéenkedés? Hogy érzékeny valamire és az szerint él?
Hatalmas arcod van, visszavehetnél.
Igen a természet biztos úgy gondolta hogy egy ilyen arrogáns, bezzegelős, embernek szaporodnia kell mindenképpen, aki még a laktózérzékenységből is gúnyt űz.
Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet írok, de remélem a te gyereked is érzékeny lesz valamire, majd közlöd vele hogy ez csak szerencsétlenkedés, és nyugodtan bezabálhatja a fehérkenyeret a gluténmentes helyett, meg tolod le a torkán a tejet.
Buta tyúk.
Nos, tyúknak lehet tyúk, de legalàbb reàlisan làtom a dolgokat.
A gyerekemnek ne kívànj rosszat, kérlek!
Nem tud teherbe esni, hàt ez van.Basszus, vàltoztasson akkor az életmódjàn példàul.(gondolok arra, hogy menjen szórakozni, igyon alkoholt nyugodtan mértékkel, kàvézzon ha szereti)
Semmi màst ne vàltoztasson amit eddig csinàlt.
Nem, nem látod reálisan a dolgot.
Ételintoleranciát szerencsétlenkedésnek nevezni ostobaság nem realitás.
Köszönöm a válaszokat!
Nem akartam ilyen veszekedést kiáltani a kérdéssel:)
Az még csak hagyján, hogy ezzel dicsekszik a hülye libája, de hogy az ételintoleranciát szerencsétlenkedésnek nevezi, mi több, szerinte van bármi köze a teherbeesési gondokhoz.
Hát igen, pottyantáshoz nem kell magas IQ, de ő legalább meg van róla győződve, hogy a természet DIREKT akarta hogy ő szaporodjon.
Persze, persze, a telepen a Kalányos Dzsinzser is azért szült 10-et mert a természet úgy gondolta, na neki érdemes.
Kicsi szívem te már rég kihaltál volna, ha a természet egy kicsit is igazságos lenne, de nem az. Mert amíg rengeteg értelmes, normális, rendes embernek nem jön a baba, addig az ostoba tudatlan fajtád szaporodik. És még büszke is rá, mert ugye neki az már érdem. Hja, kár hogy nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!