Valakinek volt már olyan hogy az első mensi rendesen megjött, de mégis terhes volt. Ha volt akkor hogy jöttél rá?
2018. nov. 14. 12:14
1/9 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz egyet?Ha úgy érzed,hogy annak ellenére terhes vagy,hogy normális mennyiségű a menstruációd,tesztelj egyet és kiderül,bár én személy szerint 0 % esélyt látok rá,mert aki "menstruál"terhesség alatt,annál kevesebb a mennyisége és rövidebb ideig is tart.Ha terhesség alatt normálisan megjönne,akkor leválna a méhnyálkahártyával együtt a rosszul beágyazódott petesejt is.Tehát maximum kémiai terhességről beszélhetünk.
2018. nov. 14. 12:55
2/9 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Nekem is volt olyan hogy teszteltem mensi után mert úgy éreztem szükségesnek -feleslegesen.
Ha van vérzésed terhesség mellett akkor vagy a hossza, vagy az állaga vagy a mennyisége másmilyen. Hisz olyankor nem válik le az egész méhfal csak egy kis része.
2018. nov. 14. 13:09
3/9 anonim válasza:
Bocsanat de lehet igyan olyan allagu es mennyisegu a verzes tobb honapon keresztul is...nem egy baratommal tortent meg.
2018. nov. 14. 13:19
4/9 anonim válasza:
#3 Akkor ott komolya hormonális gondok lehettek.
2018. nov. 14. 13:39
5/9 anonim válasza:
Tevedsz!!ott tobb hetes terhesseg volt. Akkor hogyan lehetne hormonalis problema? A kerdesre is az volt a valaszom hogy lehet mert van ismerosom. Akkor nyilvanvalo hogy nem hormonproblemat irtam. Az a baj a legtobb emberrel hogy ameddig veluk nem tortenik meg akkor addig nem hiszik el es fujjak a sajat hulyeseguket. Igen is van es nem egy kozeli baratom esett bele ebbe! Majd ultrahangos keppel tertek haza.
2018. nov. 14. 19:40
6/9 anonim válasza:
Ja es az orvos semmilyen hormonproblemat nem eszlelt csak o is azt mondta hogy van par ember akinel ez elofordul mert a szervezete emlekszik a mesesre. Es inkabb ez szoktt lenni mint hormonproblema.
2018. nov. 14. 19:42
7/9 anonim válasza:
Nekem is sok ismerősömnek volt vérzése, de az nem lehet ugyanolyan! Azok hiszik “ugyanolyannak” akiknek eleve nem is hasonló a ciklusuk. Mindig más a mennyiség a hossza vagy az állaga. Az állag is fontos (akinek undi az most ne olvassa ezt el! ) mivel ha nincsenek benne nyálkadarabok mikor régebben voltak az pl lehet jel. Vagy hogy a színe más.
Akinek ugyanolyan, teljesen UGYANOLYAN akkor ott valami nem klappol.
2018. nov. 14. 19:48
8/9 anonim válasza:
Szia/Sziasztok.
Kedves kerdezo,nekem terhesseg elso honapjaban normalisan megvolt,napra pontosan,ugyan olyan hosszu volt es ugyan annyi.Tevedes hogy hormonproblemak stb..lehet hogy valakinek az,nekem semmi bajom se volt egeszseges voltam en is es a baba is.
Es tenyleg ugyan olyan volt,mint elotte.
Az orvos latott,uhn is megneztuk es semmi baj nem volt.
Azt mondta a dokim hogy ritkan de elofordul,de ha nagyon elenk piros vagy mas problema van akkor orvoshoz kell menni,de amigy nem
2018. nov. 14. 21:00
9/9 anonim válasza:
Bocsanat veletlenul elkuldtem az elobbi valaszolo vagyok.
Na de nem kell megijedni ha megjon terhesseg alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!