Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség és Mensi? Fura de...

Terhesség és Mensi? Fura de mégis?

Figyelt kérdés
Valakinek volt már olyan hogy az első mensi rendesen megjött, de mégis terhes volt. Ha volt akkor hogy jöttél rá?
2018. nov. 14. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tesztelsz egyet?Ha úgy érzed,hogy annak ellenére terhes vagy,hogy normális mennyiségű a menstruációd,tesztelj egyet és kiderül,bár én személy szerint 0 % esélyt látok rá,mert aki "menstruál"terhesség alatt,annál kevesebb a mennyisége és rövidebb ideig is tart.Ha terhesség alatt normálisan megjönne,akkor leválna a méhnyálkahártyával együtt a rosszul beágyazódott petesejt is.Tehát maximum kémiai terhességről beszélhetünk.
2018. nov. 14. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első mondja. Nekem is volt olyan hogy teszteltem mensi után mert úgy éreztem szükségesnek -feleslegesen.

Ha van vérzésed terhesség mellett akkor vagy a hossza, vagy az állaga vagy a mennyisége másmilyen. Hisz olyankor nem válik le az egész méhfal csak egy kis része.

2018. nov. 14. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Bocsanat de lehet igyan olyan allagu es mennyisegu a verzes tobb honapon keresztul is...nem egy baratommal tortent meg.
2018. nov. 14. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
#3 Akkor ott komolya hormonális gondok lehettek.
2018. nov. 14. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Tevedsz!!ott tobb hetes terhesseg volt. Akkor hogyan lehetne hormonalis problema? A kerdesre is az volt a valaszom hogy lehet mert van ismerosom. Akkor nyilvanvalo hogy nem hormonproblemat irtam. Az a baj a legtobb emberrel hogy ameddig veluk nem tortenik meg akkor addig nem hiszik el es fujjak a sajat hulyeseguket. Igen is van es nem egy kozeli baratom esett bele ebbe! Majd ultrahangos keppel tertek haza.
2018. nov. 14. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Ja es az orvos semmilyen hormonproblemat nem eszlelt csak o is azt mondta hogy van par ember akinel ez elofordul mert a szervezete emlekszik a mesesre. Es inkabb ez szoktt lenni mint hormonproblema.
2018. nov. 14. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is sok ismerősömnek volt vérzése, de az nem lehet ugyanolyan! Azok hiszik “ugyanolyannak” akiknek eleve nem is hasonló a ciklusuk. Mindig más a mennyiség a hossza vagy az állaga. Az állag is fontos (akinek undi az most ne olvassa ezt el! ) mivel ha nincsenek benne nyálkadarabok mikor régebben voltak az pl lehet jel. Vagy hogy a színe más.

Akinek ugyanolyan, teljesen UGYANOLYAN akkor ott valami nem klappol.

2018. nov. 14. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia/Sziasztok.

Kedves kerdezo,nekem terhesseg elso honapjaban normalisan megvolt,napra pontosan,ugyan olyan hosszu volt es ugyan annyi.Tevedes hogy hormonproblemak stb..lehet hogy valakinek az,nekem semmi bajom se volt egeszseges voltam en is es a baba is.

Es tenyleg ugyan olyan volt,mint elotte.

Az orvos latott,uhn is megneztuk es semmi baj nem volt.

Azt mondta a dokim hogy ritkan de elofordul,de ha nagyon elenk piros vagy mas problema van akkor orvoshoz kell menni,de amigy nem

2018. nov. 14. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsanat veletlenul elkuldtem az elobbi valaszolo vagyok.

Na de nem kell megijedni ha megjon terhesseg alatt.

2018. nov. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!