Ti miben hisztek? Élvezés után ha pisil a férfi kimossa a bent maradt spermiumokat és akkor az előválladék nem termékenyít meg? Vagy szerintetek igen?
Én ebben hiszek, tanulmányozd!
Persze hogy nem a közvéleményen múlik emberek! Ez soha nem is volt kérdés! De rengeteg SZAKIRODALOM is vitázik ezen. Sok NŐGYÓGYÁSZ is és kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy ti melyik oldalon álltok.
Senki nem mondta hogy ha azt mondjátok ugy biztos nem lesz terhesség igy kezdenék nemi életet élni. Mindig gumizunk és gumizni is fogunk, míg nem látjuk elérkezettnek az időt a babóhoz
Leírom:
Nálunk így jött össze a lányunk. Elvileg nem is voltam termékeny napon. Az 100%, hogy nem bennem ment el. Az is, hogy utolsó élvezés után pisilt már vagy 20 alkalommal.
És most ül a tévé előtt és vàrja, hogy kihűljön a melegszenyó.
Sokan írjàk, hogy ők x éve így védekeznek, és nincs gyerek.
Én meg sok nőt ismerek, akik peteéréskor is együtt vannak, és nem esnek teherbe. De ettől még nem javaslom senkinek, hogy ez egy jó fogamzásgátló módszer. 🤐🤐🤐
Viszont leírom rendszeresen, hogy nálunk a megszakítás (inkàbb a kicsit berakta) vége terhesség lett.
Köszönöm a te válaszod is.
És mit gondoltok arról ha csak ujjazással viszi be az előváladékot?
Nézd meg ezt a videót:
Hát innen fúj a szél... Ujjazásos előváladék bejuttatása a hüvelybe...
Többször ugyanaz a kérdés, mégtöbbször megválaszolva.
Pontozz le kérlek itt is!
És igen... Vannak ilyen emberek, eddig nem hittem el!
Az előző kérdésednél a 6-os szintén.
Én meg a tudományban hiszek.
És lámlám, önmegtartóztatás után is lehet az előváladékban spermium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!