Ti miben hisztek? Élvezés után ha pisil a férfi kimossa a bent maradt spermiumokat és akkor az előválladék nem termékenyít meg? Vagy szerintetek igen?
Senki nem mondta hogy ezt vagy megszakításos védekezést használunk.
Gumival szeretkezzünk és sosincs csak berakja 1-2 percre akció....
Csak érdekelt mit gondoltok.
És ketteske! Felnőttek vagyunk, nem iskolások. Ám a helyesírással fingom nincs mi a bajod. Kösz az értelmes válaszod, tényleg a kérdésre reagáltál.....
100 nőből 30 csak teherbe esik mellette valahogy.
Kiindulva abból, hogy egy év alatt mindenféle védekezés nélkül is csak 80%, ez azért elég elgondolkodtató.
Itt senki se fogja neked bevallani, hogy így esett teherbe és abortuszra ment. Aki megtartotta, az talán.
Nézz utána, hogy honnan jön a vizelet és honnan az elováladék. Nem ugyanonnan.
Ez kb. olyan, mint amikor menstruálsz, a pisi nem mossa át a méhed. 😊
Most arra gondolsz, hogyha ezek után berakja újra? Őszinte leszek, szerintem 99,9%, hogy nem, 0,1%, hogy igen.
Egy kicsit más:
Hallottam olyat, hogy megszakítással esett valaki teherbe, többet is. Nem mondom, hogy nem hiszem el, csupán az én tapasztalatom meg más.
Több, mint 15 éve élek szexuális életet, ebben 90%-ban megszakítással védekeztem. Gyógyszert 1 dobozzal lőttem el, köszi, elég volt. Gumi leginkább csak az alkalmiknál. Kapcsolatokban maradt a kirántott hús.
Mikor nem volt megszakítás, hanem élesben ment a dolog, de a ciklusom össze-vissza volt, az első gyerek 4 hónap után jött össze.
Ezután 6 év, és a fentebb leírt dolgok mentek, majd a 2.gyerek másfél hónap aktív, megszakítás nélküli együttlétek eredménye.
Utána következett újra a megszakítás némi naptármódszerrel kombinálva, aztán egyszer bent maradt pont középidőben, de ahogy szoktam, rögtön mentem reflexből mosakodni, tusfürdő, melegvíz... Nem dobott sokat a dolgon, de valahogy aznap én tudtam... Most 3 hónapos.
Egykori barátnőm előadta a szenvedő áldozatot, hogy terhes lett, pedig védekeztek. Mondom, hogyan? Hát kimosta forró vízzel, és mégis....
Kőszönöm 8as!
Igen így gondoltam. Ha ilyen esetben újra berakja pár pillanatra és akkor jut be előváladék vagy előválladékos ujjal ujjat vagy hasonló.
Csatlakozom ahhoz, hogy ez nem a közvéleményen múlik:D
Igen, ilyenkor is lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!