Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt,nem ment el bennem óvszert használtunk és kb 3 percig tartott az aktus de ujjazott kicsit és ugye van előváladék bár nem tudom olyan lett e az ujja nem szeretnék babát!2018. nov. 8. 19:02
1/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes, de amíg ilyen tudatlan vagy, inkább hagyagold a szexuális életet!
2/7 anonim válasza:
3 perc??? xDDD
Amúgy nem leszel....:)
3/7 anonim válasza:
Én is túlparázós vagyok, de próbálj megnyugodni, nem lesz gond.
Legközelebb meg mossa meg a kezét vagy legalább törölje meg zsepibe.
Amúgy ciklusodban hol tartasz?
4/7 A kérdező kommentje:
1 ején jött meg 5-éig tartott 7-edikén tegnap voltunk együtt
2018. nov. 8. 19:14
5/7 anonim válasza:
Akkor még kisebb az esély hogy bármi legyen, ez nem termékeny napon volt (persze bármikor lehet spontán pé) de ennyitől annyira pici esély van hogy színte 0 az esély.
Ha akarod írj privátot, beszélünk. Én is szoktam ilyenkor parázni, sajnos túl párás vagyok ilyen témában, hangsúlyozom eddig feleslegesen paráztam. Így már nem is parázok annyira mint először
6/7 A kérdező kommentje:
nekem ez volt az első..
2018. nov. 8. 19:30
7/7 anonim válasza:
Ne dugj, amíg ennyire tudatlan vagy szex terén, mert a végén tényleg terhes leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!