Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt,nem ment el bennem óvszert használtunk és kb 3 percig tartott az aktus de ujjazott kicsit és ugye van előváladék bár nem tudom olyan lett e az ujja nem szeretnék babát!
2018. nov. 8. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy terhes, de amíg ilyen tudatlan vagy, inkább hagyagold a szexuális életet!
2018. nov. 8. 19:04
 2/7 anonim válasza:
94%

3 perc??? xDDD

Amúgy nem leszel....:)

2018. nov. 8. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Én is túlparázós vagyok, de próbálj megnyugodni, nem lesz gond.

Legközelebb meg mossa meg a kezét vagy legalább törölje meg zsepibe.

Amúgy ciklusodban hol tartasz?

2018. nov. 8. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:
1 ején jött meg 5-éig tartott 7-edikén tegnap voltunk együtt
2018. nov. 8. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Akkor még kisebb az esély hogy bármi legyen, ez nem termékeny napon volt (persze bármikor lehet spontán pé) de ennyitől annyira pici esély van hogy színte 0 az esély.

Ha akarod írj privátot, beszélünk. Én is szoktam ilyenkor parázni, sajnos túl párás vagyok ilyen témában, hangsúlyozom eddig feleslegesen paráztam. Így már nem is parázok annyira mint először

2018. nov. 8. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem ez volt az első..
2018. nov. 8. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne dugj, amíg ennyire tudatlan vagy szex terén, mert a végén tényleg terhes leszel...
2018. nov. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!