Terhes lettem. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt teherbe estem, a szüleim teljesen kiborultak, külföldön voltam gyógyszeres abortuszon. Nem kevés pénz volt, főleg így az ünnepek előtt. (Hozzátenném, hogy védekeztünk, de az akkori párom nem szólt róla, hogy kiszakadt az óvszer.) A szüleim a mai napig sajnos a fejemhez vágják.. A jelenlegi párommal több mint fél éve együtt vagyunk, iszonyatosan szeretjük egymást, viszont fogamzásgátló mellett csúszott be a baba. A szüleimnek nem merek szólni, az előző esetből "tanulva". A párom azt mondta, hogy dolgozik egyetem mellett és megoldunk együtt mindent, de ne vetessük el a babát. Az abortusz hihetetlenül megviselt így én sem szeretném, viszont most fogok érettségizni és nem tudom mit csináljak. Kétségbe vagyok esve és félek. Szeretnék segítséget kérni, de nem tudom kitől. Szeretnék vigyázni rá, de a tesiórák pld. sok nehézséget okoznak, főleg, hogy nagyon rosszul vagyok és gyomorsavam is van. Köszönök minden választ és segítséget!2018. nov. 5. 17:31
11/12 anonim válasza:
Ugyanmar kislány... Nevetséges vagy, és akkor most a szüleid nyakába kéne akasztanod vagy még egy abortuszt, vagy pedig egy gyereket!? Hát én biztos kiborulnek, és ha vagy már 18,vagy akár több, elkuldenelek, hogy koltozz össze az 'alukaval'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!