Már 8 hónapja próbálkozunk a férjemmel. Sajnos eddig minden hónap sikertelen volt. Van más is ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy most sikerült. Már mindent jelnek vettem, de két teszt is negatív lett. A közveten környezetemmel kerülöm ezt a témát. Szégyellem is már és el is vagyok nagyon keseredve. Biztosan valami gond van velünk.Tudom, hogy erre nincs praktika és válasz. Vitamint szedek. Azt beszéltük meg, hogy jövőre orvoshoz fordulunk csak sosem hittem volna, hogy ennyire rá fogok görcsölni erre a dologra. Sose voltam az a nagy gyerekpárti, de mióta próbálkozunk azóta minden menstruáció előtt ezen örlődöm.2018. nov. 2. 07:00
11/13 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Október 23-án volt 8 hónapja, hogy próbálkozunk. Mind a 8 ciklusunk sikertelen volt eddig. Bár, az első 3-ban valószínűleg pont nem is tudtunk az ovum környékén együtt lenni. Így én 5 hónapot tekintek sikertelennek. De így sem könnyű. Nyák megfigyelés, ovu teszt, mégsincs semmi eredménye. Nem érzem már, hogy húde ráérnék 31 évesen. Most jutottam odáig fejben, hogy feladtam. Persze továbbra is próbálkozunk tovább minden hónapban, de, már nem várok semmit tőle. Mi megbeszéltük a párommal, hogy ha az elkövetkező 4 hónap sem hoz eredményt, elmegyünk mindketten orvoshoz. Ha gond van, derüljön ki minél előbb. Akkor telik le az egy évünk, és a 9 figyelős hónapunk is. Nem attól nem jön a baba, hogy rágörcsölsz, szerintem ez butaság. Időzítési és/vagy egészségügyi probléma miatt nem jön. Vagy, minden ok, csak idő kell még. Olvastam, hogy 25 évesen 4-5 hónap, de 30 évesen már átlag 6-10 hónap kell a terhesség létrejöttéhez. De ezt is mérlegelve egy ponton túl igenis orvoshoz kell menni. Azt még megteheted, hogy ovu teszttel is meggyőződsz, egyáltalán jókor vagytok-e együtt. Jó tanács, hogy olyannak soha ne áruld el, hogy próbálkoztok, akinek idegesíthetnek a megjegyzései. Én ilyen embereknek nem mondtam el, így nincs is probléma belőle. De nem könnyű, tudom. Bár, én már feladatam, így nem érzem olyan rosszul magam, mint te.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedves szavakat és, hogy megosztottátok a történeteiteket. Ezt a maradék 4 hónapot megpróbálom "lazára" venni. Aztán, ha nem hoz sikert irány az orvos mindkettőnk részéről. Sosem értettem miért jó ide írkálgatni az embereknek, hiszen ez semmit nem old meg, de most már értem. Jobb lesz az ember lelkivilága, ha olyanok válaszolnak, akik már ezen keresztülmentek vagy éppen ugyan ebben a cipőben járnak.
2018. nov. 3. 06:31
13/13 anonim válasza:
Szia én ugyan ebben a cipőben járok át tudom érezni milyen rossz
Mi már lassan 1,5 éve próbálkozunk sikertelenül
Múlt hónapban terhességi tüneteim voltak de 3 teszt is negatív lett
Én ma megyek orvoshoz bízom benne hogy csak jó híreket fog mondani
Mert a mi családunkban minden második nő rákos volt
vagy éppen meddő
Depressziós is voltam egy ideig hogy nem jön össze a baba
Saját magam hibáztattam mindenért
Környezetemben folyamatosan megosztják velem hogy terhesek és így egyre rosszabb
Mindenképp kell a kivizsgálás
Én kívánom neked hogy sikerüljön a baba és minden rendben legyen ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!