Akinek nem volt peteérése és gyógyszerrel orvosolták vagy mással, annak a beavatkozás előtt milyen volt a ciklusa?
#2 Az lemaradt, hogy a kezelésektől hosszú távon nem változott semmi. Sőt, időnként még jobban bekavart.
Viszont amióta szültem, 26-28 napos ciklusaim vannak, normális vérzésekkel.
Mindig 24 napos volt. 1 babo van termeszetes uton, o is igy sikerult. Nem mondom, hogy orom, hogy ilyen rovid, de ez semmit se jelent. Sajnos az iden maradt el a tuszorepedesem (sok munkahyi ideg+35 eves lettem). Amugy utalom a rovid ciklust, de nekem havonta 1x legalabb van eselyen a babara. Van, hogy 2x is. ;)
Szedtem mar utrot es duphastont is, de rendesen megjott attol is. Fene tudja, miert.
Mindig ereztem, 9-10. nap korul volt, szurt, fajt. Mindig tudtam, melyik napon van+a nyakom is mas colt, igen. Egyertelmu volt. Valoszinuleg mar tavaly sem volt rendben, hogy nem estem teherbe, szoval nem volt jo minosegu a petem (halvany lathato tesztek, majd verzes).
Majd az identol nem ereztem ezt a fajdalmat. Most vegre foglalkozott velem a dokim, es nem csak a szep kozepidos tuszoig kovetett, hanem kiderult, a 18 majd 23 mm tuszobol ujra 18 mm-es lett 1 heten belul. Visszasorvadt, nem szabadult ki a pete. Kb az egesz idei eves probalkozas kuka, es annyira tudtam. Nagyon bosszant. 2 eve probalkozunk...es ahogy irtam, 35 lettem szepen csendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!