Spontán vetélés után mikor jön kb a következö menzesz? Nem volt orvosi beavatkozas nem volt szukseg rá!
Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 11:56
1/8 anonim válasza:
Nekem 2 het volt. Kovetkezo honapot kihagytuk, azutaniban meg terhes lettem.
2/8 anonim válasza:
Pontosan 28 napra jött meg.
Következő hónapban pedig màr nem jött :)
3/8 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is igy lessz es a következö honapban nem jön meg 🙏
2018. szept. 22. 12:39
4/8 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy jött meg, ahogy szokott. A vetélés kezdetét számoltam a ciklus első napjának, és rá ugyanannyi időre jött a következő.
5/8 anonim válasza:
Ugyanugy jott meg nekem is. Aztan a kovetkezo mar nem jott meg.:)
6/8 anonim válasza:
Spontán vetéltem augusztus 22.én (akkor kezdődött, azt számoltam első napnak) a ciklus 23. Napján már erős pozitívat teszteltem 10es érzékenységű valentin teszttel.
7/8 anonim válasza:
Utolsó: Biztos vagy benne, hogy ez egy új terhesség?? Merthogy a vetélésem első napja után 3 héttel én is erős pozitívat teszteltem, aztán kiderült, hogy ez még az előző terhesség maradványa, ami nem ürült ki. Ki is akartak kaparni, csak mire odajutottunk volna, kiürült magától
8/8 anonim válasza:
Szia igen biztos, hogy új.
A 4.héten 265 volt a béta hcgm. Az előző babával el sem jutottam idáig. Csak 60ig ment fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!