Tapasztalt valaki olyat, hogy ha szedte az ultrogestánt terhességmegtartás véget, miután abba hagyta ( vetelés) a következő hónapkoban barnázott menzesz elött?
Volt egy 8hetes terhességem , februárban volt muteti befejezésem. Szedtem az ultrot kb ket hetig, nem is kellett volna szerintem, mert a nagy szikhólyag jelezte, h gond lesz, de ugye barnaztma, neha vereztem, adtak..
Most mutet utan megjott, minden ok volt. Most viszont masodik mezesz jon ugy, h barnázast tapasztalok elotte...
Lehet, h a gyógyszer miatt most mar tenyleg nem termelodik elég progi a szervezetembe?volt vkinek ilyen?
Elöző hóba menzesz elott volr, most viszont, ha jó helyre húzta az ovum, en is akkor ereztem...akkor már elotte egy héttel. Vagy ebből még lehet baba
Attol nem lesz keaibb progihianyod, hogy korabban utrot szedtel, viszont a terhesseg/veteles megzavarhatja annyira a szervezetedet, hogy atmenetileg hormonalis problemad legyen, gyengebb a petesejt, ami beerik, a sargatest nem termel epp eleg progit, de az is lehet, hogy csak a mehed kezdi el ido elott ledobni a mehnyalkahartyat es amiatt barnazol.
Nekem tobb vetelesem is volt, akkor is tapasztaltam ilyet, amikor nem szedtem a terhessegnel utrot egyaltalan, olyan is volt, hogy utrot szedtem, veteltem, de utana egybol beallt a ciklusom, nem volt se kozti verzes, se barnazas mensi elott/utan. (Nalam nincs progihiany, csak egyik alkalommal megis megprobaltuk az utrot, hatha segit, de nem valtoztatott semmit sem a helyzeten.)
Viszont ha ugy erzed, hogy a ciklusod nem allt vissza 100%-osan veteles utan, akkor erdemes varni a kovetkezo terhessegel, nekem is ezt javasoltak.
Ha minden tokeletes, akkor akar kovetkezo honapban is lehet probalkozni, de ha a megszokotthoz kepest van valtozas (ahogy irod is), akkor jobb megvarni, amig a tested/hormonhaztartasod visszaall a normalisra.
Koazonom a választ. Múlt hónapba nem hőméröztem, 27.napra jott meg..mutet utan meg pont 6hétre. Úgyhogy jónak tűnt a dolog. Múlt hónapba egy nap lattam papíron barnát. Most meg nem is tudom, h barnazasnak hívjam e, csak masabb szinű a feher folyas... meg fura a ciklus is.. így görbén..
Csak esze,be jutott, h ha ez barnázás nem e az ultro miatt van. Mert nekem se volt progi hianyom soha,.nem tudtam róla legalább is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!