Mire való az Ultrogestan? .
Figyelt kérdés
Elèg sok megmaradt(nem csak úgy magamtól vettem ,hanem direkt nekem lett ki irva az elsö terhesègemnèl )mivel missed ab om volt ,ès arra gyanakszom hogy mult hónapban kèmiai terhesègem volt ,tehát elkezdődött valami .. ..tehát az a kèrdès hogy használhatom teherbesès esetèn tehát miben segít az ?2018. okt. 30. 14:12
11/13 anonim válasza:
IGEN, PLACEBO, HA(!) nincs progeszteronhianyod.. Ha van, akkor segít több proeszteront termelni...
Nem hiszem h csoda történt amikor nekem segített a progeszteron. (vérvétel igazolta)
12/13 A kérdező kommentje:
Èrtem ..
2018. okt. 30. 16:42
13/13 anonim válasza:
Én nem szedném orvossal való konzultálás nélkül. (Nekem is van egy levéllel, missed ab után.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!