Mire való az Ultrogestan? .
Figyelt kérdés
Elèg sok megmaradt(nem csak úgy magamtól vettem ,hanem direkt nekem lett ki irva az elsö terhesègemnèl )mivel missed ab om volt ,ès arra gyanakszom hogy mult hónapban kèmiai terhesègem volt ,tehát elkezdődött valami .. ..tehát az a kèrdès hogy használhatom teherbesès esetèn tehát miben segít az ?2018. okt. 30. 14:12
2/13 anonim válasza:
A vetélések nagy százaléka sárgatesthormon elégtelenseg miatt következik be. Az utrogestan azt tartalmaz, ezért szokták felírni ha volt már vetélés vagy ha gyanús hogy az lenne (pl. barnázás esetén terhesseg elején).
3/13 A kérdező kommentje:
Fèlek és nem akarom megvárni a barnázást mert az elsőnél az mikor elkezdődött már nem tudták megmenteni ..
Baj lenne ha most bevennèk egyet?
(A terhesègre van esély elég nagy ,+ kèsik 5-6 napja )...
2018. okt. 30. 14:33
4/13 anonim válasza:
Szia csak akkor használd ha már van pozitív teszted.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem .tudom kellet volna
De mivel hogy mult honapban 2hetet kèset ès utána jött meg ,nem akartam elhamarkodni 😞😞
2018. okt. 30. 15:11
7/13 anonim válasza:
2 vagyok, ez azért nem Strepsils hogy hú kapar a torkom bedobok egyet....ez hormontabletta! Orvossal minimum beszélj!
8/13 A kérdező kommentje:
Èrtem..
Csak gondoltam hogy az segít valamit ,megtartani vagy megerösiteni
😞😞
2018. okt. 30. 15:16
9/13 anonim válasza:
Bocsi de ha nem teszteltél nem tudod van-e mit megtartani. az ovu. után 14. napon a teszt a minimum ha ilyen gyógyszert kell szedned. Tudom mert nekem is kellett. Addig semmi. Nem hamarkodod el én a 10. naptól csináltam tesztet minden nap. Amint pozitív lett csörögtem a dokinak és kezdtem szedni a gyógyszert és Duphastont is kaptam.
10/13 A kérdező kommentje:
Èrtem és köszönöm a vaszokat !!😃
Holnap muszáj lesz teszteltem !
2018. okt. 30. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!