Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukam terhes, mi lesz most? 16F

Anyukam terhes, mi lesz most? 16F

Figyelt kérdés
Bocsi a helyesirasert. Anya 42 eves, es mar szerintem elegge idos a szuuléshez. Hiaba mondtam neki hogy mar tul oreg ehez de azt mondta hogy nincs szive elvetettni. En vagyok egyedul gyerek, nincs tesom, es felek hogy anyanak valami baja lesz, vagy a babanak. Szerintetek hagyjam ot es varjuk a kistesot? Apa nem nagyon orult neki mert mar 50 eves, es tul öregnek erzi magat hogy megint apa legyen de most mar o is belenyugodott. A rokonink is meglepodtek, foleg a nagyi. Anya most a 9.hetben van, jovo heten megy dokihoz. Szerintetek nem erdemes beleszolnom és várjuk a kistesot? Persze orulok, de picit szégyellem magam hogy ilyen sok korkulonbseg lesz koztunk.

2018. okt. 30. 11:17
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A 19-es valaszolo végre megertett! Sok sikert es boldog babavaro napokat! :)
2018. okt. 30. 13:12
 22/31 anonim ***** válasza:
69%

Szia.Engem anyum 41 évesen,öcsémet 44 éves szülte.....most 65 éves. Van még 3 idősebb féltestvérünk is.(46,43,40 évesek most).

Szóval van ilyen....többet is ismerek...nem kell ezt szégyelni.

2018. okt. 30. 13:19
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
17 éves voltam mikor a kisebbik tesóm született.Én nem éreztem ,hogy szégyenkeznem kellene miatta, hamar mindenki kedvence lett.Mára már ő is felnőtt és nagyon hasonlítunk egymásra minden szempontból és nagyon szeretem.
2018. okt. 30. 13:26
 24/31 anonim ***** válasza:
87%

Figyi, ezen ne stresszelj. Nehogy mond neki, hogy vetesse el a babát!! Szerintem egyáltalán nem öreg méd hozzá. Nekem is 42 éves anyum. Van még két húgom, és februárra várjuk a kisöcsénket. Szerintem tök jó. Mégis mit szégyellsz azon hogy ennyi korkülönbség van köztetek? Egyáltalán nincs benne semmi gáz.

UI: Én most 15 vagyok, mire megszületik kistesóm én is 16 leszek.

2018. okt. 30. 14:35
 25/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok 15/L
2018. okt. 30. 14:35
 26/31 anonim ***** válasza:
Alapból van kockázat minden terhességben és minden szülésben.De a mai orvostudomány a legtöbb komplikáción tud segíteni!Ne aggódj!Anyukád még nem túl idős a szüléshez,rendben lesz minden,majd meglátod! Szégyellni pedig egyáltalán nem kell ezt.Az ismerősök véleményével meg nem kell foglalkozni.Az a pici magzat már él,itt már nincs min variálni.Egyébként magzatvíz mintavételt nekem is csináltak,kb.két perc az egész,és utána már lehet is hazamenni.Hasfalon keresztül bevezetnek egy tűt-szerintem te erre a vizsgálatra gondoltál.De ezt sem kötelező vállalni.Csak nyugi!És Anyukádat ne stresszel az aggodalmaddal,nem hiányzik az egy kismamának.
2018. okt. 30. 23:34
 27/31 anonim ***** válasza:
4%

" Persze orulok, de picit szégyellem magam hogy ilyen sok korkulonbseg lesz koztunk."

Ez ami zavar igazan, es ez gaz. De mire megszuletik lassan nagykoru leszel, lehet menni eltartani magad

2018. okt. 31. 01:23
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Én nem értem, hogy mi ebben a szégyellnivaló.. 15 évesen született az öcsém, a többi tesóm 17 és 22 évesek voltak. Anyum 43 volt. Eszünkbe se jutott, hogy szégyellni kelljen, alig vártunk, hogy megszülessen. Imádtuk és imádjuk egymást a mai napig.
2018. okt. 31. 10:03
 29/31 anonim ***** válasza:

42 éves korig semmi gond, sőt fölötte sem feltétlenül. Ne aggódj emiatt!

Szégyellni pedig semmiképp ne szégyenkezz - mi okod lenne erre? A élet csodája egy gyermek. Áldás!

És az, hogy ki hány évesen szül, hát maga dolga. Ha ez a baba megfogant, akkor neki dolga van itt a földön.

2018. okt. 31. 22:35
 30/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Sajnos nincs baba. :( Anya mult heten szerdan eros hasfajasra ebredt ejjel, azonnal mentunk a korhazba, es a baba nem maradt meg. :( Pedig mar keztem orulni hogy lesz egy kistesom. Tul szep volt ahoz hogy igaz lett volna. De ilyen az elet.

De koszonom a biztato szavakat toletek!

2018. nov. 15. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!