Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukam terhes, mi lesz most? 16F

Anyukam terhes, mi lesz most? 16F

Figyelt kérdés
Bocsi a helyesirasert. Anya 42 eves, es mar szerintem elegge idos a szuuléshez. Hiaba mondtam neki hogy mar tul oreg ehez de azt mondta hogy nincs szive elvetettni. En vagyok egyedul gyerek, nincs tesom, es felek hogy anyanak valami baja lesz, vagy a babanak. Szerintetek hagyjam ot es varjuk a kistesot? Apa nem nagyon orult neki mert mar 50 eves, es tul öregnek erzi magat hogy megint apa legyen de most mar o is belenyugodott. A rokonink is meglepodtek, foleg a nagyi. Anya most a 9.hetben van, jovo heten megy dokihoz. Szerintetek nem erdemes beleszolnom és várjuk a kistesot? Persze orulok, de picit szégyellem magam hogy ilyen sok korkulonbseg lesz koztunk.

2018. okt. 30. 11:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy mi a fenét lehet szégyellni egy nagy korkülönbségen?! Ez valami perverz, égő dolog, vagy mi?!
2018. okt. 30. 11:57
 12/31 A kérdező kommentje:

Jaj nem ugy ertettem hogy veszekedtünk, es nem akarom a tesót, persze orulok hogy lesz teso, de sztem tul idos mar a szulehez es felek hogy lesz vmi velük.

"Szerintetek hagyjam ot es varjuk a kistesot?" Ezt ugy ertettem hogy ne stresszeljem azzal hogy nem-e tul idos hozza, es meggondolando ez a terhesseg!? En orulok a picinek es szep dolog tole hogy nem akar abortuszra menni, de 43 evesen (jovore annyi lesz) szulni elegge kockázatosnak tunik. Es a munkahelyrol nem is beszeltem, a fonoke kinevette, hogy milyen dolog ennyi idosen gyesre menni meg hogy milyen bolond no. De sztem neki semi koze hozza es ne pattogjon. De persze gyesre fog menni mindenkepp. Szinte ugy az ismerosok ellenzik az egeszet, de a rokonok mar beletorodtek.

2018. okt. 30. 12:00
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nem a nagy korkülönbséget szégyelli, hanem azt hogy az anyja 42 évesen terhes. Érthető, szerintem.
2018. okt. 30. 12:05
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Elég fiatal még, jóval idősebben is szülnek nők, nincs ezzel baj, persze ne betegesek szüljenek és lehetőleg ne úgy, hogy az apa nem akarja, de csak a korral semmi gond. Anyám 40 évesen szült, igaz, korábban nem volt rá lehetősége, de nem tapasztaltam hátrányát (sokaknál persze van, még nagyobb generációs különbség, mint alapból, de előnye is lehet, hogy mire a fiatal megnő, a szülő nyugdíjas lesz, ez merőben ember- és helyzetfüggő).

Az apád elfogadta a dolgot, neked pedig a világon semmi beleszólásod. Édesanyád remélhetőleg korának megfelelően érett, tudja, mit csinál, megteszi, amit tud s akkor nem lesz nagyobb eséllyel baj, mint egy fiatalnál, sőt kisebbel, mint egy nemtörődöm fiatal esetében... Ebben a rocvatban olvastam valamikor, hogy az idősebb anyáknak sem születik több beteg gyermekük, mivel sokkal jobban odafigyelnek és szűrik. Nem tudom, igaz-e, de van benne logika s neked úgyis az egyedi eset számít.

Ja, ha beszólogatsz, azzal csak gondot okozol, szóltál (igen bunkón, az én megítélésem szerint, egy 42 éves még nem öreg, szülni sem) és mondta, hogy nem akarja elvetetni, innentől mégis mit vársz? Most zaklatni akarod, hogy menjen abortuszra, komolyan? Nincsenek hatalmas veszélyben a negyvenes anyák, hogy ezt meg lehetne érteni a részedről.

2018. okt. 30. 12:12
 15/31 anonim ***** válasza:
66%
Ja, volt osztálytársam, aki 28 évvel volt fiatalabb a tesójánál. Nem szégyellte, de miért is szégyellte volna???
2018. okt. 30. 12:12
 16/31 A kérdező kommentje:

Unokanagynenimnek is van egy 21 evvel fuatalabb tesoja, es o nagyon szegyelli. De szerencsetlen gyerek egyedul el, nincs munkahelye neki, a szulok meghaltak mar. Unokanagynenimnek kell mindent elintéznie neki, hogy normalisan eljen, az anyjuk a gyerek szuletese utan meghalt. Ugy nez ki szinte mint egy hajlektalan, nem surun latjuk, mert messze laknak tolunk.

Csak felek a jovotol.. Ennyi kb. Azert tettem ki a kérdést, mert nem keso-e szulni anyanak ilyen korban mert elegge maceras lehet.. Es szerintem van vmi magzatviz leszívas ilyen korban vagy nem kell neki? Sztem szinte mindenki azt hiszi hogy el vagyok kenyeztetve, de sztem inden egyeduli gyerekeknél ezt gondoljak..

2018. okt. 30. 12:25
 17/31 anonim ***** válasza:
25%
Késő 42 évesen szülni, igen. De ennek te nem tudsz mit csinálni.
2018. okt. 30. 12:26
 18/31 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen normális 42 évesen többedik gyereket szülni. Mire egy éves lesz a pici, te nagykorú leszel, úgyhogy lehet elmenni dolgozni és albérletet fizetni. Anyukád nem lesz köteles a felnőtt fiáról gondoskodni onnantól kezdve.
2018. okt. 30. 12:43
 19/31 anonim ***** válasza:
78%

Én le vagyok döbbenve... Van egy kamasz fiú, aki félti az anyukáját és a legtöbben lehurrogjátok.

Kedves Kérdező! Ne aggódj, anyukádat kb. 5x annyi vizsgálatra fogják elküldeni az orvosok, nagyon odafigyelnek majd rá. Légy büszke rá, hogy egészséges, és ha már érkezik a testvéred, örömmel várja. Támogasd, szeresd, semmi más nem kell neki most.

Egy 44 éves, 3. gyermekét váró anyuka, akinek szintén 17 éves a lánya :)

2018. okt. 30. 13:03
 20/31 anonim ***** válasza:
37%
A magzatvízből lehet szűrni betegségeket. Ezt felajánlják 35 év felett, de nem kötelező elmenni. Vetélési kockázata van, anyára nézve nem igazán veszélyes. Létezik helyette vérvételes szűrés, csak sokkal drágább. Ha bővebben érdekel, keress rá a google-ban...
2018. okt. 30. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!