Mikor tudok teherbe esni?
A fogamzásgátlót 11.-én hagyta abba
Utána volt 3nap mensim ami 13.-tól 15.-ig volt
Ugy tudom rá 14napra van ovuláció ami 25.-én volt az előtt voltunk együtt párommal mindig mikor a naptár irta a terhességi esélyt hogy közepes és magas
Ma csináltam tesztet de azt mutatta nem vagyok terhes
Segítsetek kérlek
Egy dolgot nem tudsz. Sőt, több dolgot nem tudsz.
Az egyik, hogy ha azonnal be is indulna tabletta abbahagyása után a rendes ciklusod (gyakori, hogy nem szokott, vagyis nem lesz rögtön peteérés, pláne nem szabályos ciklus), de tegyük fel, hogy neked máris rögtön minden visszaállt a régi kerékvágásba, ha 25-én lett volna ovulációd és együtt is voltatok, a megtermékenyítés nem rögtön aznap történik meg, lehet 1-2 nap csúszás is, és a beágyazódáshoz is kell kb. 10 nap. Utána kezd el termelődni a hcg nevű hormon, amit a teszt érzékel. Tehát mégis mit kellett volna mutatnia a tesztnek? Ha 25-én netán mégis megtörtént volna a megtermékenyítés, még akkor sem vagy terhes!
Köszönöm szépen
Nem igazán vagyok jártas a témában ezért kértem segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!