Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ujjazástól teherbe lehet esni?

Ujjazástól teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Kivertem a pasimnak, majd ő letörölte zsepivel és utána megujjazott. De félek, hogy egy kicsi ráment a kezére és baj lesz. +megvolt nekem és azt mondják akkor is kicsi az esélye. Tudom, tudom felelőtlenek vagyunk lehet nem csináltunk mindent úgy amit kéne de kérem ezeket a válaszokat(és a kicsik vagytok még, hány évesek vagytok,10?) típusú válaszokat hagyjuk mert a kérdésre szeretnék választ kapni.
2018. okt. 20. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Értem én,hogy nem akarsz kioktató jellegű választ kapni,de az az igazság,hogy teljesen jogos lenne,hiszen éretlen tinik kérdeznek ilyet,hogy ujjazástól teherbe lehet-e esni.

Nem ,nem lehet.

2018. okt. 20. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha ondó került az ujjára, és az ujját a hüvelyedbe dugta, akkor természetesen van esély a megtermékenyülésre.
2018. okt. 20. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Mondhatjuk nulla az esélye a terhességnek, máskor mosson kezet, nemcsak az ondó miatt, hanem azért is, mert a hüvely érzékeny, ha menstruálsz, akkor pláne, fertőzést okozhat nálad a koszos kezével.
2018. okt. 20. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Ez aztan gusztusos🤮

Kivertem, meg is van... szuper!

2018. okt. 20. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

Komolyan úgy ujjaz meg a pasid hogy közben menstruálsz?🤔😫

Ha nem szereted a kioktató válaszokat, akkor még mielőtt bármiféle szexuális együttlétet tervezzel győzödj meg arról hogyan is működnek ezek a dolgok, olvas és világositsd fel magad. Másrészt gondolkodj előre, ilyenkor már mondhatod hogy felelőtlen voltál, mert néha késő és megvan a baj.

2018. okt. 20. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Minek él az olyan szexuális életet akinek gőze sincs a dolgokról?

NE faszt fogj,verj ki hanem okosodj kis liba

2018. dec. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!