3/6 anonim válasza:
Elvileg lehetséges, de még soha nem hallottam ilyen teherbeesésröl, a hírekben sem, szóval szerintem szinte lehetetlen.
4/6 anonim válasza:
Vannak érdekes teherbe esések, igen...
5/6 anonim válasza:
De miért kell spermás ujjal ujjazni? :O Ha nem akarsz gyereket, akkor zavard ki a srácot kezet mosni, aztán folytassátok... Egyébként persze előfordulhat, de nem valószínű, hogy valakinek így sikerül teherbe esnie.
6/6 anonim válasza:
Egy csomó ilyen kérdést latok itt feltéve, de nem értem, nem tudom elképzelni a szituációt. Miért élvez a kezére ujjazás előtt valaki? Ne a markába gyűjtse, vagy ha igen, akkor mosson kezet utána. Vagy nem zavarja, hogy csupa ragacs a keze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!