Lh teszt kérdés, tapasztalat?
Figyelt kérdés
A hetet végig teszteltem negatívan. Tegnap tojásfehérje folyás volt, a mai teszten erősödött a csík de nem mondanám pozítívnak. Visszont holnap este 10-ig dolgozom, fél 8-kor teszteltem végig a hetet. Nagyon késő lenne ha 10 óra után teszetelek csak? Úgy is megbízható lesz az eredmény?2018. okt. 28. 20:04
1/3 anonim válasza:
Valamennyire igen, de lehet, hogy elkerülöd így az LH csúcsot! De nem is ez számít! Ma-holnap legyetek együtt! :)
2/3 A kérdező kommentje:
És az lehetséges hogy ez 25-ös erősségű teszt csak halványan mutatt 2. csíkot de ha egy 10-sel csinálnam azon már pozi lenne? Ilyet is olvastam hogy valakinek csak a 10-es lett pozi
2018. okt. 28. 20:35
3/3 anonim válasza:
Nálam a 25-ös One Step halvány csíkot mutatott pozitív eredménynél,de a 20-asnál szinte leugrik,olyan erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!