Lh teszteles. Ket tesztet hasznaltam. Tapasztalat. Van valaki aki nem varja a kozeljovoben?
Vettem egy expect lh nevu tesztet. 4db volt benne. 3-nal volt ket csik az egyiknel egy se.
Nem volt egyszeru kitalalni hogy is van mert a kontroll csik is nagOn halvany volt. Utana meg a 4. Teszt hibas volt. Szoval talan sikerult eltalalni az ovut talan nem. Mivel olvastam hogy mindig ketcsikos az lh teszt ezert az elvileg ovu utan vagyok 7 nappal kb. Kivancsisagbol vettem.egy facelle lh tesztet. (Megjegyzes 5dbos, vizeletsugaras. Nem azik el egyertelmu kontroll csikkal. ) Halvany a teszt csik , ami azt jelenti hogy negativ. (A sok hcg tesztem utan olyan furcsa , hogy ez mindig "pozi") Szoval varom vagy nem varom a mensi kozelettet hogy meglassam erdemes-e belefektetni az ovu tesztekbe. Erdekes hogy ma szurkalt erosen lent a hasam. Na majd jovohet szerdan kiderul hogy jon-e a marha pontos mensim vagy sem. Remelem van akinek segitettem. Tobbet soha nem vennek expect ovu tesztet. De ez a facelle hcg es lh tesztbol is 5* mert egyertelmu.
Expertel én is igy jártam. Konkrétan sírtam. Penzkidobás volt.
Neten rendelem (jófogás) 70Ft-os lh teszt. Tökéletesen mutatja az ovulációt.
Szurkolok, de én vateráról rendeltem inkább (david tesztet). Kb 40 db volt postával 5000ft. Kiválóan mutatott mindent és nem sajnáltam hamar kezdeni a tesztelést. (27-32 napos ciklusaim voltak)
Tesztelni elvileg addig kell míg pozitív teszt utáni első negatív naphoz érsz. Ott van az ovud.
Igen. Csak ez az expect annyira erthetetlen volt sajnos.
Ti mikorra nem varjatok? Koszi a drukkot. 😀
En ebben a honapban hasznaltam eloszor ovu tesztet. A ciklusaim 30-32 nap kozott van es volt nagy meglepetes mikor a 13napra jott ki hogy ovulalok.
Most szombatra nem varom, de szerintem megjon, mert eleg sokat gorcsolok es faj a hasam is.
Drukkolok, minel tobb pozi tesztet kivanok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!