Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spiral melletti terhessegnel...

Spiral melletti terhessegnel hogy dontott aki ilyen helyzetbe kerult?

Figyelt kérdés
Spiral mellett lettem terhes, van egy 4 eves gyerekunk a parom 50 eves,nyilván nem volt tervezve azt mondtam az orvosnak,hogy nem szeretnem megtartani de mar nem tudom mit csinaljak kaptam 10 nap gondolkodasi idot, es hogy a papirokat elintezzem. Volt valaki hasonlo helyzetben?

2018. okt. 27. 15:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Jah... mit is számít a logikus gondolkodás? A lényeg az ab-ellenes beledumálás... amúgy nézz már utána a férfiak átlag-életkorának. Ebbe a sztoriban nem a kérdező a lényeg, meg nem a pasija, hanem hogy az a gyerek még sehol sincs, de már hátránnyal indul az apa életkora miatt. Az apa NEM akarja a gyereket, szerintem józanul gondolkodik. Lassan már unokáznia kéne, nem azon görcsölni hogy hogyan neveli fel az újabb gyereket.
2018. okt. 28. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
34%

Basszus, apa nélkül nőttem fel, akkor nekem most nem kéne élnem? Ja, egyébként MÉG ÉL az édesapa... 50 éves, nem tudom kérdező mit szólna, ha látná a kommenteket, hogy ő neki már visszaszámolnak :(...

[link]

Megfogant, van akinek ez semmit nem jelent, számomra a két csík azt jelenti, hogy gyermekem lesz. 4 éves gyermeketek van, aki szintén a szerelmetek gyümölcse... Ő is az! Már eldőlt, hogy kislány vagy kisfiú, milyen színű a haja, a szeme. Nem véletlenül bizonytalanodtál el! Nem vagytok felelőtlenek, ha vállaljátok! Igen, furcsa lesz, főleg a nagy tesóknak, és sokan gondolják úgy, hogy neki nem kellene élni. De sokan örülnek, ha gyermek születik, kívánom, hogy ti is így legyetek!

2018. okt. 28. 17:16
 13/22 anonim ***** válasza:
35%

Csak egy kérdés azokhoz, akik már temetik az 50 éves apát (helytelenül): ha odamegy a jótündér hozzátok várandósságotok idején és azt mondja, hogy a gyerek apja 5 év múlva meg fog halni, akkor elvetetitek a gyereket?

Vagy másképp: azok az anyák, akik egy tragédia miatt elveszítették fiatalon a férjüket, vajon azt kívánják, bárcsak ne született volna gyerekük?

Egyébként a 2 éves fiam édesapja 58 éves, én 34 vagyok és köszönjük, jól vagyunk. (Neki is vannak már felnőtt gyerekei és a fiunk teljesen megfiatalította, új értelmet nyert az élete.) jöhet a lepontozás, de azért érdemes elgondolkodni.

2018. okt. 28. 23:27
 14/22 anonim ***** válasza:
15%

Ha a kisbabád a méhedben szólni tudna, elmondaná, hogy már dobog a szíve és érzékeli a Te szívdobbanásaidat is, hogy alakul a keze és lába, simogatja őt a víz, próbálgatja szopni az ujjait, hallja a hangodat, szereti, ha hintaszékben ringatózol, és fülel, amikor zenét hallgatsz.

Ha beszélni tudna, elmondhatná, hogy Hozzád tartozik, és ragaszkodik Hozzád. Ma még nem tudod, fiú vagy lány, és fogalmad sincs, hogy mennyi örömöt tartogat a léte. Vállald el és szeresd! Meglátod, megéri.

2018. okt. 29. 01:23
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

#14 Undorító, gusztustalan féreg vagy, ennyit tudok mondani. Egyrészt tömény hülyeséget írsz, másrészt a legaljasabb húzás a másik manipulálása ezen a módon. Lelkiismeret-furdalást akarsz ébreszteni benne, belebeszélni, hogy megtartson egy gyereket, akit egyik fél sem akar igazán, sőt, az apa határozottan tiltakozik ellene. Az abortuszellenesek közt is a leghitványabb vagy, gratulálok.

Kérdező: a férjeddel üljetek le, és beszéljétek át. Azt azonban ne feledd, hogy azok többnyire csak mesék, miszerint "az apa tiltakozott, ám aztán teljesen odáig volt az örömtől stb.". Nem. Ha valaki nem tervez (több) gyereket, nem fog örülni, ha hozol egy döntést az akarata ellenére, és belekényszeríted egy olyan szerepbe, amit ő nem akart vállalni.

2018. okt. 29. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez kettőtök közös döntése kell legyen.

Az, hogy más hogyan döntött ebben az egyetlen dologban hasonló élethelyzetében, az teljesen lényegtelen.

2018. okt. 29. 17:36
 17/22 anonim ***** válasza:
39%

Megtartanám. Gondolom, ha kérdést tettél fel azzal kapcsolatban, hogy mit tegyél, te is hezitálsz a döntéssel.

Szerintem az nem érv az abortusz mellett, hogy az apa 50 éves, mert amikor a 4 évesed született, akkor meg már majdnem 50 volt, mégis bevállaltatok egy gyereket.

2018. okt. 29. 21:17
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem az apa kora a gond.. Az a gond, hogy ő nem akarja!

Gondold át, hogy úgy is megtartanád e, ha egyedül kell felnevelned, mert apa lelép.

Nem volt tervezett... Te is azt mondtad az orvosnak nem akarod megtartani... Örültél abban a pillanatban amikor kiderült?

Gondold át ezeket mielőtt döntenél

2018. okt. 29. 22:16
 19/22 anonim válasza:
80%
14-es, takarodj az undorító manipuláló szarságoddal együtt.
2018. okt. 29. 22:38
 20/22 anonim válasza:
79%
Lehet, spirál mellett valami sérültet szülsz, apuka pedig egyből le fog lépni. Élvezzétek az életet, két középkorú ember, azt az egy 4 évest meg neveljétek fel, ha már megvan.
2018. okt. 29. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!