11 hetes terhességnél tévedhet az ultrahang?
Figyelt kérdés
Azt mutatta hogy nem vagyok terhes egyáltalán, 100%-ban biztos ez akkor? Volt eddig 3 rendes menstruációm, és 5 negatív teszt, viszont vannak azóta hasi fájdalmaim a köldököm körül(igaz lehet a stressztől, de egy kicsit ijesztő mert csak azóta kezdett) plusz még eresek egy picit mostanában a cicieim. Gyakori fejfájásaim is vannak2018. aug. 23. 22:52
1/12 anonim válasza:
Pszichiáterhez fordulj szerintem.
2/12 anonim válasza:
Tévedhet, lehetsz terhes és a tüneteid alapján ikrek.
4/12 A kérdező kommentje:
Kaphatok esetleg egy normális választ?
2018. aug. 23. 23:02
5/12 anonim válasza:
Nyugi, nemsokára kezdődik a suli, kicsit bírd még ki.
6/12 anonim válasza:
Nem vagy terhes!
11 hetes korban már látható lenne eléggé a baba, ne stresszelj rá. A hasi fájdalom lehet idegességtől is. Bele beszéled magadba és azért jelentkeznek ezek a tünetek, amik várandóság alatt is jellemző.
7/12 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vagy terhes.11 hetesen mindenképpen látnak uh-n.
8/12 anonim válasza:
Tuti hogy nem vagy terhes. 11 hetesen már az uh is kimutatja, sőt màr sokkal hamarabb. Szerintem próbálj meg megnyugodni és nem stresszelni.
9/12 anonim válasza:
3 menzesz és 5 negatív teszt után még képes voltál elmenni ultrahangra? Kemény...
10/12 babyboom567 válasza:
ekkora egy 11 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!