Szerintetek is 2 csik Van? Teszteltem kb 8 nap múlva kell megjöjjön
Figyelt kérdés
Világos rózsaszín második csik de nagyon halvány ez lehet pozitív??Nem terveztük de örülnénk neki nagyon!!!#negatív #Pozitív' Baba
2018. okt. 20. 19:44
31/49 anonim válasza:
Azok, akik nem latnak masodik csikot, se halvanyan, se arnyekot se a reangens helyet, se semmit, azok lepontoztak azt, akik szerint "van ott valami". Erdekes felfogas.
32/49 anonim válasza:
Én is látok valamit! :)) Szerintem ez pozitiv lesz, a legelső tesztem nekem is kb ilyen volt, 3 nappal később még ugyan mindig halvany, de egyértemű pozitívat teszteltem! Remélem hivatalosan is gratulálhatunk hamarosan. :)
33/49 A kérdező kommentje:
Érthetően elmondtam hogy nem tervezett baba de örülnénk neki ,nem vagyok az a beleélős fajta nem tudom miért kell azokat le pontozni akik maguk is látják a második csíkot?!?!?! Nem értem miért van ennyi rosszindulatú ember...
2018. okt. 21. 07:31
34/49 anonim válasza:
Miért ne lehetne pozitív? Nem is tudjuk a kérdezőnek hány naposak a ciklusai, mikor volt peteérése. Szerintem simán lehet. Amúgy én is látok második csíkot.
Két-három naponta tesztelj ugyanolyannal, hátha erősödik.
35/49 anonim válasza:
Azért nem lehet pozitív, mert egyetlen egy csík van rajta, ami negatív tesztet jelent! Mondjuk ezért, meg h bőven korábban tesztelt, mint kellett volna...
36/49 anonim válasza:
En nem mondok semmit, csak drukkolok!;)
37/49 anonim válasza:
Akkor téged utolsó nem fognak lepontozni :-D
38/49 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mikor tesztelsz újra?
39/49 anonim válasza:
De lepontozak! Engem is meg teged is🤧
Mindjart egy konnycseppet is elmorzsolok...
Ettol fuggetlenul tovabbra is drukkolok
40/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat én nem pontoztam le senkit és nem is fogok mivel semmi baj nincs azzal ha valaki nem látja a második csíkot.legkozelebb 1 hét múlva tesztelek nem várt után! Majd szólok hogy mi volt:)
2018. okt. 23. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!