Szerintetek is 2 csik Van? Teszteltem kb 8 nap múlva kell megjöjjön
Figyelt kérdés
Világos rózsaszín második csik de nagyon halvány ez lehet pozitív??Nem terveztük de örülnénk neki nagyon!!!#negatív #Pozitív' Baba
2018. okt. 20. 19:44
21/49 anonim válasza:
Korán is teszteltél de legalább ne bíztassátok feleslegesen, hogy aztán csalódnia kelljen, mert ez a teszt bizony negatív, semmilyen 2. csík nincs rajta. Megmutattam férjemnek is, ő is kapásból negatívat mondott.
22/49 anonim válasza:
Latom mire gondolsz. Szerintem pozi lesz, de ebbol meg barmi lehet. Vedekeztek?
23/49 anonim válasza:
Ez totál negatív, egyértelműen. Sokaknak viszont el kéne egy jó szemüveg..
24/49 anonim válasza:
Sejtem mire gondolsz, de az szimplán a reagens helye, és annyira halvány, hogy kb. nagyítóval kell keresni, tehát egyelőre ez egy negatív teszt, ne éld bele magad. Várj pár napot, ha baba van, akkor úgyis erősödni fog. Drukkolok! :)
25/49 anonim válasza:
Az amit látsz a regans helye. Azert ennyire halvány hogy éppen hogy ott van. Ez esetben negatív a teszted. Tesztelj majd a nemvárt napján, addig kár ráfeszülnöd erre.
27/49 anonim válasza:
szerintem meg halvány pozitív, az enyém pont ilyen volt 2 hete, csak én 5 nappal nemvárt előtt teszteltem. Egy héttel ez előtt már szép, látható csík lett belőle :)
28/49 anonim válasza:
Telón nézem. Látszik egyértelműen. Ha fotón is látszik és élőben mégjobban, akkor van esély babára. Plusz még a szurkálások. Pozinak mondom, főleg ha nem csak száradás utàn kezdett látszani. Egy másik teszt eldöntheti.
30/49 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit !😮😮
2018. okt. 20. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!